restoran Lorenzo_Kakalamba_1Otvoren restoran Lorenzo&Kakalamba!

 

Beograd je dobio novo mesto za izkaske koje se ne sme zaobići!

Deselepojede Lorenzo&Kakalamba je originalni prostor koji predstavlja jedinstvenu koncepciju sukoba između Firence i Pirota. Impresivan amaterski poduhvat gurmana entuzijaste je dobio svoje šokantno obličje koje sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko se na samom ulazu ne sapletete na neki od nevešto sakrivnih kablova ili daleko bilo, ne propadnete kroz rupu u podu direktno u kuhinju u lonac sa ukusnim đakonijama, naći ćete svoje mesto do neke od maštovitih stolica i naručiti nesto od slasnog firentinskog ili piroćanskog krkanluka. Kada budete zadovoljili svoje gurmanske apetite za oko će vam sigurmo zapasti mnoštvo interesantnih detalja, od ovce koja spokojno pase travu po plafonu, preko komičnih reprodukcija čuvenih firentinskih skulptura do fantastičnih slika slavnog Botera.

Povezana vest:  Pogledajte šta je oduševilo zvezdu serije „Sulejman Veličanstveni“ i zašto aplaudira Emini Jahović

Na samom otvaranju, među zvanicama su bili dugogodišnji dragi prijatelji i saradnici distributerske kuće Tuck, kao što su Voja Brajović, producent Nikolina Vučetić i reditelj Dejan Zecević, Maja Uzelac, Sloboda i Vojin Cetković, Sandra Perovic, voditelji TV Avala Nikola Vukomanović i Marina Kotevska, glumica Lena Bogdanovic, voditelji TV Studio B Aleksandar i Jelena Gajšek, glumac Milutin Milošević, reditelj Jovan Todorović i mnogi drugi.. .

Povezana vest:  Lisca Push up gaćice za zavodljive zadnjice