Olga_Spasic_i_Vuk_KosticTajni recept Dr. Oetkera i Vuka Kostića

 

Kompanija Dr. Oetker organizovala je danas u restoranu „Mosaic“ slatko druženje sa predstavnicima medija. Domaćin ovog događaja bio je mladi i talentovani glumac Vuk Kostić koji je pored svojih glumačkih sposobnosti koje poseduje, pokazao da je i majstor u kuhinji.

 

Naime, ovaj popularni glumac demonstrirao je prisutnima kako je danas, zahvaljujući Dr. Oetkeru priprema „Mousse au Chocolat“ (čokoladni mus) pojednostavljena i kako se priprema brzo i lako, i napomenuo da je ova poslastica pravi put do ženskog srca. Dakle, sadržaju pakovanja treba dodati malo mleka i slatke pavlake ili samo mleko, umutiti i imate gotovu poslasticu.

Povezana vest:  Limitirano izdanje omiljene NIVEA kreme – horoskopski znaci

 

Uz zvuk miksera i očaravajući miris dobro poznate poslastice šarmantni glumac izmamio je osmehe prisutnih oduševljenjem nakon degustacije slatkiša koji je napravio i prokomentarisao da je uz Dr.Oetker postao majstor u kuhinji za samo par minuta.

 

Ovaj proizvod odlikuje punoća i intezivni ukus čokolade. Poseban ugođaj pri konzumaciji ovog dezerta daju čokoladne mrvice koje se tope u ustima. Ova savršena francuska poslastica namenjena je svim generacijama, a u zavisnosti od ukusa može se obogatiti  lešnicima, šlagom ili svežim voćem.

Povezana vest:  Beogradska zima za sve uzraste

 

Mousse au Chocolate (čokoladni mus)  je veoma popularna poslastica u svetu, a kod nas je neizostavni dezert u prestižnim restoranima. Zahvaljujući kompaniji Dr. Oetker, ne morate da čekate na odlazak u restoran da biste uživali u pravom francuskom ukusu, već se prepustite čarima i tajnama grada svetlosti koji će vam otkriti jedinstvena poslastica.