Marija KilibardaFenomenalna kolekcija UGG Australia za jesen/zimu 2010-11 na novim prodajnim mestima u Beogradu

 

 

UGG Australia je za ove jesenje dane i dolazeće zimske pripremila još veću kolekciju i time obradovala mnoge devojke; trendseterke, ali i one koje pre svega vole udobnost i  kvalitet.  Ovogodišnji modeli potvrđuju zašto su UGG čizme izbor mnogih svetskih i naših poznatih dama, a zahvaljujući svojom jednostavnošću, jedinstvenošću i povrh svega neprikosnovenom udobnošću.

Povezana vest:  NOVU PANTENE LINIJU SA UNAPREĐENOM FORMULOM PREDSTAVILE POZNATE DAME

 

Možete odabrati večnu UGG klasiku, sportske Adirondack ili eleganti model Lynnnea, i baš u svakom modelu bićete i u trendu i u najudobnijim čizmama. To vam mogu potrvditi i ovogodišnje ambasadorke UGG čizama u Srbiji: Marija Kilibarda, Jovana Janković, Bojana Barović i Marijana Mićić,  koje su već u prvim jesenjim danima grejale njihove izbrane, popularno nazvane “agsice“.

Povezana vest:  10 grešaka kod doručka koje vam remete ceo dan

 

Proverite i različite modne dodatke i čizmice za decu. Nova kolekcija nije jedino što je novo kod UGG-a. To su i nova prodajna mesta. Ovogodišnje modele možete pogledati i probati na novim prodajnim mestima, a koje prethodno odaberete na sajtu www.ugg.rs. Budite sigurni da kupujete original, a to će vam garantovati sledeće prodavnice u Beogradu: XYZ Sportina Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4, Shoe-box Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 4, DISTANTE, Kralja Petra 50.

Povezana vest:  Ekskluzivno predavanje Huana Pabla Eskobara uživo u Beogradu