hamel_revija_by_melina_dzinovic_06Modni debi Meline Džinović

 

hamel_revija_by_melina_dzinovic_35Supruga folk zvezde Harisa Džinovića, Melina Džinović sinoć je u Beogradu održala svoju prvu modnu reviju u BMW-ovom salonu na Adi Ciganliji.

Reviji pod nazivom Hamel by Melina Džinović prisustvovao je čini nam se nikada veći broj poznatih faca. Tu su bili Slavica Eklston, Goran Bregović, Aleksadnara Tijanić sa suprugom, Filip Cepter. U prvim redovima mogli su se videti Goran i Gordana Karić, Nikola Lazetić sa devojkom Sonjom Marić, Nenad Jestrović u društvu supruge, Raka Marić, Luis, Marijana Mateus, Saša Matić sa suprugom, Snežana Dakić-Mikić, ,Dragan Džajić sa suprugom, Jovana Nikolić, Lela Andrić, Ilda Šaulić, Branka Katić, Jelena iz grupe „Zana“ i mnogi drugi.

Povezana vest:  Blossoming Beauty: Nova KIKO Milano kolekcija najavljuje prolećno buđenje

Na reviji je predstavljeno oko 40 haljina, a zaštitno lice kolkecije je Melinina rođena sestra Emina Galić. Modeli u crvenoj, beloj i crnoj boji su ispraćeni aplauzima, a kako saznajemo pojedine haljine su odmah posle revije našle vlasnice. Za Melinu je ovo veče bilo posebno ne samo zbog modnog debija već i zbog toga što je juče proslavila trideseti rođendan. Nakon uspešne revije, modna kreatorka je sa porodicom i brojnim prijateljima nastavila slavlje, u poznatom restoranu „Šeher“ na Senjaku.

Povezana vest:  Lego kockice proslavile 80 godina

PHOTO: ataimages.rs

hamel_revija_by_melina_dzinovic_25