vlado_georgiev_A_7_promocija (1)VLADO GEORGIEV U NOVOJ AUDIJEVOJ LIMUZINI
vlado_georgiev_A_7_promocija (3)Na domaćoj premijeri novog automobila Audi A7 Sportback, svečano su uručeni ključevi ove raskošne kupe limuzine poznatom kantautoru Vladi Georgievu, koji je ujedno i prva osoba u našoj zemlji koja će je voziti. Svojim karakteristikama, ovaj novi automobil u potpunosti potvrđuje značenje poznatog Audijevog slogana Napredak kroz tehniku“. Audi A7 Sportback spaja tri sveta – sportsku eleganciju kupea, udobnost limuzine i praktičnost karavana.
-Dugo pratim razvoj ovog automobila i sve informacije o njemu, kao i fotografije koje su se pojavljivale još od perioda prototipa. Ipak, kada sam ga video uživo, ostao sam bez daha. Tim prije što sam ljubitelj kupe automobila, a ovo je, slobodno mogu da kažem, najljepši kupe novijih generacija i presrećan sam što upravo ja imam čast da ga prvi vozim u našoj zemlji – izjavio je Vlado Georgiev, nakon što je preuzeo ključeve svog novog automobila.
Ova sportska limuzina sjedinjuje karakter kupe vozila sa komforom i prestižom sedana. Svojom lakom karoserijom koja sadrži brojne aluminijumske komponente, snažnim i ekonomičnim V6 motorima, sportskom šasijom, unapređenim sistemima asistencije i multimedijalnim  sistemima, Audi A7 Sportback postavlja standarde u automobilskoj industriji.
vlado_georgiev_A_7_promocija (2)-Audi A7 Sportback nudi sve što se od Audija očekuje, ali i više od toga. Svaki detalj u ovom automobilu osmišljen je do perfekcije, a vozači ovog modela će uživati u savršenoj udobnosti vožnje ovog luksuznog modela vrhunskih tehnoloških karakteristika koje nosi brend Audi – rekao je Slobodan Pešić, menadžer brenda Audi, na promociji novog automobila.
Na večerasnjoj promociji pored Vlada Georgieva, uživali su i Isidora Bjelica, Sergej Trifunović, Igor Lazić, Marko Đurovski, Dejan Pantelić, Voja Nedeljković, Zvonimir Đukić Đule, Dragan Brajović Braja, kao i mnogobrojne zvanice iz javnog i kulturnog života koje su oduševljeno pratile predstavljanje ovog luksuznog automobila.
Novi Audi A7 Sportback pronašao je svoje mesto i u Audi prodajnim salonima širom Srbije.
PHOTO: ataimages.rs
Povezana vest:  Plazma najomiljeniji domaći proizvod potrošača 11. godinu zaredom