sireneSURVIVOR VIP

Zmiki bi ponovo da se uda, Cinci nikad više!

 

Milan je Zmikin novi najbolji prijatelj. Zbog cigara naravno. Za ovu nagradu, a i hranu pride, Milanče je morao rukama da prodje kroz razne gadosti: crve, kokošinjac, meduze, žabe i životinjske iznutrice, ali za caricu tajnog ostrva, ništa nije teško. Vesna, presrećna što se će joj kroz pluća prostrujati nikotinski dim, spremna je da učini sve. Uz dobro raspoloženje ide igra i pesma „Će ti igram čoček čičo, čičo, će ti mešam čoček čičo, čičo“.

Dok spremaju hranu, potežu pitanja o vezama. Biljana kaže da njena ćerka sigurno sada ne pati toliko za njom koliko dečko. „Njemu nije dobro“ uverena je slikarka. Na pitanje Milana koliko su u vezi, Cinci odgovara šest ali da joj ne pada na pamet da se ponovo uda, počeće da žive zajedno. Vesna  na celu priču iznenađuje svojim stavom „u ovoj celoj gužvi, samo sam ja spremna za udaju, pošto znam da kuvam“. Biljana je na to pitala da li bi se stvarno udala na šta je Zmiki odgovorila: „Bi, u smislu da živim s nekim kao ja, da ne davi, da voli da kuva, jede, da je skroman….“. Vesna se nostalgično priseća i starih dobrih vremena kada su pod šatorima pevali na velikim vašarima i zatvarali sve kafane u okolini. „Sećam se, Zorica Marković, Radiša Urođević, ja…i naravno Kemišev orkestar, po pet dana smo pevali. Sad kad vidim jedan pevač i orguljaš, pa jabih se ubila.  Nekada se drugačije i volelo, nije bilo telefona, ja kada sam počinjala bio je samo jedan televizor u selu“. Vesna dodaje da je nekada znala 2000 pesama, a sada ne bi mogla da sastavi ni dve strofe svojih pesama, baš kao ni onu pustu matematiku koju je imala na zadatku.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA,Farmeri ostali bez pisama jer nisu završili sve zadatke

U Bahandiju Jelena Mrkić vriskom u vodi privlači pažnju svojih saplemenika. Meduza se ustremila na njeno stopalo, a Knez istog trenutka izdaje direktivu za izlazak iz mora. Bojana joj predlaže da iskoristi prirodni lek – urin. Iako u neverici ,mlada pevačica se odlučuje za narodnu medicinu i odlazi u obližnji šumarak. „Mislila sam da ovo nikada u životu neću raditi ali šta drugo, kada ovde nemam izbora“ jada se Jelena.

Povezana vest:  Nova serija kanala E! o čuvenom holivudskom noćnom klubu od 15. septembra

lazni imunitetEdin ne pronalazi tajni imunitet ali odlučuje se vrlo lukavo na jedan potez. Pravi lažni imunitet koji će, nada se, pronaći neko od sledećih takmičara i da će ga iskoristiti u „pogrešnom trenutku“. Bivši odbojkaš misli da mnogi od učesnika nemaju pojma o čemu se radi u Survivoru: „Masa njih je došla da promoviše svoj album, sebe, da nabaci koju tezgu više ili ulogu u filmu, da proda koju sliku. Ja sam iz potpuno drugih razloga ovde. Survivor mi neće doneti ni novi klub, ni tezgu“ zaključuje Edin.

Između njega i Goce još je veća napetost. Goca ne želi ni da ga pozdravi nakon njegovog povratka u pleme. „Goca me nije konstatovala, ili meditira ili spava sedeći“ komentariše Edin njeno odbojno ponašanje. Goca je jako uplašena za svoju poziciju, posle Edinove izjave da su oni „prirodni neprijatelji“ nema tu više šta da se priča. Pevačica misli da je mala razlika između laži i taktike, a ona ne radi ni jedno ni drugo. Shvatila je da je suludo vezivati se za bilo koga i smatrati ga prijateljem. Ipak, Marku će čuvati  leđa koliko god može, a nada se da će on uzvratiti.  Jako se iznerviala zbog Kneza koji je dojučerašnjim saobrcima doviknuo „samo vas gledam, možemo mi i bez vas!“. Goca će ga sačekati, a onda uzvratiti kada se najmanje bude nadao: „sve ću uraditi da se vidi jasno ko je djubre“. Kako stvari stoje Goca će rado glasati za Edina, a Marku jasno stavlja do znanja koliko je važno da jedno od njih dođe do zaštitne ogrlice. Kalkuliše se na sve strane, ali sve opcije su i dalje otvorene.

Povezana vest:  Serija o najsmrtonosnijim zmijama: Južna Afrike na Animal Planet kanalu.

Vesna se pita ko će sledeći ući u Novo kraljevstvo? Pretpostavlja da će Boki i Nikolica skovati plan koga da izbace, samo ne zna šta će se desiti kada njih dvoje ostanu sami. U tom slučaju ona će navijati za Nikolu. Ipak najviše bi je iznenadilo kada bi u kamp došla Goca, jer je „eksplozivna“ i „napičena“. Od silnih nagađja Vesna se umorila. Dosta joj je i vruće salate i riže. Sada bi da ide kući.

 

SURVIVOR SRBIJA, 18. novembar u 22.00