Najmlađe Beograđane i ovog vikenda na Sava Promenadi očekuju raznovrsni zabavni sadržaji. U nedelju, 5. avgusta, plato ispred zgrade BW Residences biće pretvoren u prostor za igru, gde će mališani imati priliku da se oprobaju u različitim aktivnostima u okviru programa „Pokaži šta znaš“.

Program za mališane započeće u 18 časova dečijom predstavom „Vilenjaci“, nakon čega će najmlađi posetioci moći da učestvuju u različitim sportskim i umetničkim programima, a odličan provod upotpuniće mađioničar i animatori.

Povezana vest:  Moderni tuševi u ravni poda

Deca će imati priliku da testiraju i svoju brzinu i logiku u šarenom svetlećem lavirintu, tokom kreativne radionice „Zavrzlama“. Njihov cilj je da što pre pronađu izlaz iz lavirinta, istovremeno obavljajući tri zadatka, dok ih voditeljski par navodi u potrazi za izlazom. Istovremeno će biti organizovana i radionica za najmlađe na temu „Lavirint”, a najuspešnije takmičare očekuju nagrade.

Povezana vest:  Tradicionalna uskršnja Moja Kravica donacija

Takođe, u okviru ove manifestacije na Sava Promenadi biće postavljena i kabina za slikanje sa stikerima, pa će svi posetioci moći da naprave vesele i zanimljive fotografije koje će moći da ponesu kući za uspomenu.

Ovog vikenda iskoristite lepo vreme i priredite svojim mališanima nezaboravnu zabavu na Sava Promenadi!