Nakon par godina apstinencije i pregršt nastupa po beogradskim klubovima, stiže nam novi Stand up Specijal Darka Mitrovića „NIJE MI NIŠTA“.  

Za ovaj specijal tvrdi da će biti najsuroviji do sada. Nakon „MOZGA BEZ“, „ISPOVEST ZAKRŽLJALOG UMA“, “ OVO SU 40-e“ i „SAM PROTIV SEBE“,  već smo se nekako navikli na njegov surov, britki, a ponekad i mračni humor u kojem ne štedi nikoga, a ponajmanje ljude koje voli.

Povezana vest:  Srbija - evropska prestonica nežnosti

Uostalom to isto radi već više od decenije u svojoj radijskoj emisiji „MENTALNO RAZGIBAVANJE“.

U svom novom specijalu „NIJE MI NIŠTA“ sa sasvim svežim materijalom izneće svoj prljav veš do najsitnijih detalja. Napadi panike, seks, suočavanje sa smrću, bračni život, religija,  kao i apsurdi svakodnevnice, samo su neke od tema. Od samog početka on udara direktno u glavu. Naravno da će se osvrnuti i na politički život, jer on bez toga jednostavno ne može.

Povezana vest:  GREEN FEST – ZELENA KULTURA JE U NAMA!

Kao specijalni gost pojaviće se Igor Brakus, radijski i televizijski voditelj, autor emisija “ Brakus od 3 do 5„, „Brakusovi dobri ljudi„, „Ninžda ratnici„…

Uz Nikolu Gregovića, Igor Brakus i Darko Mitrović čine ekipu koja je za Comedy Central uradila scenario i pozajmila glasove za potpuno neobičnu i otkačenu emisiju kratke forme „MEDONJE IZ KRAJA“.

Povezana vest:  Nastavlja se usavršavanje studenata beogradskih fakulteta na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.