Na reviji će, pored modela, hodati brojne poznate ličnosti iz sfere filma, pozorišta, opere, mode među kojima su – Jelena Gavrilović, Ivana Dudić, Helen Babić, Slaven Došlo, Luka Raco, Dunja Kusturica, solistkinja Sanja Kerkez, Anđela Jovanović, supermodel Sofija Milošević, kao i Milica Vukliš koja je predstavljala miss Nemačke u haljinama Stefan Djokovich couture.

Povezana vest:  Iza scene: Ekskluzivni uvid u kreiranje Opelovog kalendara za 2017.

U izradi kolekcije korišćeni su visoko kvalitetni materijali, poput najfinijih svila, brokata, ručno vezenih dezena, 1200 ručno šivenih bisera. Takođe, u izradi kolekcije korišćeni su i nesvakidašnji modni materijali kao što su metal i staklo, sa posebnim akcentom na konforu i nosivosti modela.

Atmosferu revijalnih blokova karakterisaće duh opere, propraćen klasičnom muzikom. Pistom će hodati Karmen, Aida, Julija, Ana Bolen, Madam Baterflaj, Kraljica noći…

Povezana vest:  Chanel prodaje kozmetiku Bourjois kompaniji Coty

Teme koje prate kolekciju, pored drame opere, su moć i samostalnost žene, a isto tako i ekološki osvešćen pristup korišćenju eco – friendly materijala.

Dolazak na događaj potvrdile su brojne poznate ličnosti iz različitih društvenih sfera: glume, muzike i uopšte umetnosti, ali i predstavnici poslovne i privredne elite.

PHOTO:Aleksandar Šćekić