Bombonjere i baloni u obliku srca, ruže i romantične večere. Da, lako se prepoznaje standardni scenario za Dan zaljubljenih. Činjenica je da je praznik svojstven zapadnoj kulturi postao uobičajen i kod nas iz mnogih razloga, ali svi imaju isto polazište, a to je način da se nekoj osobi pokažu osećanja. Povode da otvoreno iskažemo ljubav možemo naći svakog dana, ali na to mnogi zaboravljaju, a možda to i nije uvek bio deo naše kulture. Hajde da se češće setimo onih čarobnih reči „volim te“ ili pak malih znaka pažnje koji dovoljno govore sami za sebe. Ljubav je ključni deo formule za srećan i ispunjen život, a ostale sastojke izaberite sami.

Sasvim je u redu ukoliko su vam večere i cveće kliše. Svako može da izabere svoju poruku, kako nam pred Dan zaljubljenih savetuje FOREO, inovativni švedski brend za negu lepote. Ako zaista želite da iskoristite 14. februar da izrazite svoja osećanja prema nekome, to možete uraditi na brojne druge, lične načine koji će obradovati vašu dragu osobu.

Povezana vest:  11 najlepših haljina za proleće iz nove Tommy Hilfiger kolekcije

ZAJEDNIČKO PUTOVANJE

Samo vas dvoje, negde van grada. Ove godine imate sreće, jer nam se pruža prilika za produženi vikend od 15. februara, kada slavimo državni praznik. Sada zamislite da dan ranije obavestite voljenu osobu kako ste organizovali put i smeštaj tokom tri dana, samo za vas dvoje. Da, idealno se uklapa za Dan zaljubljenih – nema na čemu. J

Povezana vest:  Proglašeni ovogodišnji pobednici takmičenja "Oni su heroji"

POKLON SA LIČNIM PEČATOM

Ako ste od onih za koje buket cveća i čokolada nisu opcija, uvek možete da iznenadite svoju voljenu osobu nekim ličnijim poklonom. Zašto biste čekali rođendan ili godišnjicu kada već sada imate lep povod? Vaš dečko obožava taj jedan parfem koji vas stalno podseća na njega – idealna je prilika da mu ostavite novu bočicu na polici. Vaša devojka stalno isprobava neke nove načine za negu – oduševićete je LUNA play plus četkicom za čišćenje lica, gedžetom od specijalnog silikona koji pulsira i efikasno čisti lice pružajući svež i blistav izgled.

PORUKA LJUBAVI

Jednostavno „Volim te“ sa emotikonom koji samo vi koristite na WhatsApp-u izmamiće najslađi osmeh. Lista sa pobrojanih 10 razloga zašto volite baš tu osobu učiniće da se ona oseti najposebnijom na svetu. Ako se nenajavljeno pojavite posle predavanja na fakultetu ili na kraju radnog vremena, pa spontano krenete zajedno u romantičnu šetnju, kuda vas put nanese, možete provesti nezaboravno veče.

Povezana vest:  Zimovanje za 30 najboljih učenika sa Kosova na Kopaoniku

Na kraju, ako bilo šta od svega navedenog izvedete ovog 14. februara, sasvim sigurno ćete oplemeniti vaš odnos i bićete inspirisani da češće poklanjate male znake pažnje kao vaše novo pravilo – „Love rules“.

Zato slobodno možemo da zaključimo – svima nam je potreban Dan zaljubljenih!