Nakon velikog uspeha koji je postigao na Australijan Openu, srpski reket broj jedan došao je u Srbiju kako bi napunio baterije za predstojeće turnire. Osim što dane provodi uživajući sa porodicom i najbližim prijateljima, Novak će svoje vreme posvetiti i aktivnostima Fondacije koju vodi njegova supruga Jelena.

Dok je njihov boravak u Srbiji tokom oktobra bio posvećen podsticanju preduzetništva kod mladih, ovoga puta jedan od razloga posete prestonici je HR konferencija namenjena studentima završnih godina fakulteta i postdiplomcima koji su trenutno u potrazi za zaposlenjem.

Povezana vest:  Više od 100 miliona dinara za podršku u borbi protiv Korona virusa

Više od 150 mladih ljudi, imaće mogućnost da se 22. februara u hotelu Hilton predstavi HR menadžerima preko 30 najuspešnijih kompanija u zemlji i regionu, dok će neki od njih dobiti priliku i za prvo zaposlenje. Kandidati će, tokom specifičnih simulacija razgovora za posao, moći da nauče kako napisati dobar CV, motivaciono pismo i šta je bitno istaći na intervjuu za željenu poziciju.

Povezana vest:  Pet saveta za očuvanje zdravlja dečijih zuba

Podršku učesnicima druge po redu HR konferencije Originalni razgovori, pružiće i Novak i Jelena, dok će profesionalci iz različitih oblasti u okviru dva panela dati odgovore na pitanja “Kako brendirati sebe u poslu?” i “Šta tržište traži – kako do željenog posla?”. Originalni razgovori #2 namenjenjeni su mladima između 22 i 30 godina kao i onima koji prave prve korake u profesionalnoj karijeri, sa željom da ojačaju svoje veštine tokom razgovora za posao. Prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com i trajaće do popunjavanja mesta.

Povezana vest:  Zajedničko planiranje Bloka 37 na Beogradskoj internacionalnoj nedelji arhitekture