Ako je i vas oduševila knjiga mlade blogerke Zorane Jovanović Vanilla sky, sigurno ste s nestrpljenjem čekali nastavak Laninih avantura. Novi roman pod nazivom Golden sky pomeriće granice očekivanog i oduševiti sve vas koji već godinama volite i pratite Zorannah, najpopularniju modnu blogerku na našim prostorima.

Glavna junakinja Lana u novogodišnjoj noći upoznaje dečka kakvog je oduvek želela da ima i koji će pomeriti njen svet. Njihova ljubav je poput onih s filmskog platna… ali šta će se dogoditi kad se jednog jutra pogleda u ogledalo i shvati da u odrazu više ne prepoznaje sebe? Lana sada ima dvadeset tri godine i život kakav bi poželela svaka devojka. Radi ono što voli, fotografiše, putuje i zarađuje – ona je najmlađi i najuspešniji travel bloger i fotograf na svetu. Putovanja su njena najdublja strast i zato je njen kofer uvek spreman. Putujući, ona fotografiše poznate ličnosti, prelepe pejzaže, magične zalaske sunca, istražuje druge zemlje i upoznaje njihovu kulturu, ali kako sama kaže – putovanja su, pre svega, najbolji način da čovek upozna sebe, da proširi svoje horizonte i trajno promeni svoju ideju življenja.

Povezana vest:  PREDSTAVLJEN TELENOROV KALENDAR ZA 2011., Kalendar ima neograničen tiraž u elektronskoj i mobilnoj verziji

Zorana Jovanović je rođena u Beogradu 1990. godine. Završila je Akademiju del Luso, a modna je blogerka od 2011. godine. Ubrzo nakon što se pojavila, privukla je pažnju javnosti i danas se smatra jednim od najznačajnijih stilskih savetnika sa našeg područja, dok je i međunarodno sve poznatija. Do sada je napisala četiri knjige koje je objavilo Vulkan izdavaštvo: Life & Style, Life journal,Vanilla sky i najnoviju Golden sky. Zorana živi u Beogradu s pomerancem Lolom, voli putovanja, suši i maratone serija.

Povezana vest:  Prva ENTER konferencija ovog proleća u Beogradu