Jaffa_popodne_sa_Ivanom_Ivanovicem_0JAFFA CAKES POPODNE SA IVANOM IVANOVIĆEM

 

Kompanija Jaffa Crvenka organizovala je danas kreativnu radionicu u okviru kampanje Jaffantaziram u restoranu „Čardak“ u Skadarliji. Predstavnici medija pokazali su svoj takmičarski duh, a za dobru atmosferu pobrinuo se šarmantni voditelj Ivan Ivanović u ulozi domaćina i predstavnika žirija koji je uručio nagrade najboljoj takmičarskoj ekipi.

 

Jaffantaziram nagradni konkurs počeo je 13. oktobra 2010. i trajaće do 15. januara 2011. Pravo na učešće imaju svi građani Republike Srbije koji će u skladu sa uslovima konkursa praviti figure od Jaffa cakes ambalaže i fotografije ili video snimke svojih radova postavljati na sajt konkursa www.jaffantaziram.com.

Povezana vest:  Izložba starih umetničkih zanata u atrijumu Delta Cityja

 

Jaffa_popodne_sa_Ivanom_Ivanovicem_VIIPredstavnici žirija će od prijavljenih radova izabrati tri najkreativnije figure koje asociraju na pozitivan doživljaj Jaffa cakes brenda. Za najuspešnije autore predviđene su izuzetno atraktivne nagrade: najbolji rad po izboru žirija biće nagrađen novčanim iznosom od 3000 evra, druga nagrada je 2000 evra i treća 1000 evra. Specijalnu nagradu Sony Playstation 3 dodeljuje publika glasanjem na zvaničnoj internet stranici konkursa. Imena pobednika i figure sa kojima su učestvovali u takmičenju biće objavljeni na zvaničnoj internet stranici kampanje do 6. februara 2011.

Povezana vest:  Payoneer peti put zaredom dodeljuje nagrade za preduzetništvo

 

Od početka nagradnog konkursa do danas prijavljeno je 127 radova. Osim informacija na zvaničnom sajtu konkursa Jaffantaziram nagradni konkurs zastupljen je i na društvenim mrežama Youtube gde možete pogledati najnovije spotove iz Jaffa sveta kao i Facebook i  Tweeter sa svojim Fan stranicama.