Sa prvim sunčanim danima posle duge zime, budimo se zajedno sa prirodom. Oko nas se sve polako obnavlja, što nas motiviše da se probudimo iz zimskog sna, postanemo aktivniji i započnemo nove stvari. Topli čaj i filmske večeri u stanu vrlo rado ćemo zameniti brojnim aktivnostima van kuće, koje su nam toliko nedostajale prethodnih meseci. Zaneseni lepšim vremenom, često previdimo da i naš organizam treba da se prilagodi u ovom prelaznom periodu, dok se ne ustalimo u prolećnom raspoloženju koje smo toliko iščekivali.

Da, sunčani dani nam poboljšavaju koncentraciju, budimo se ranije ujutru i lakše usvajamo pozitivnu energiju. Isto tako, treba da budemo spremni na varljivost vremena i ostale pojave koje nam mogu uticati na organizam. Ukoliko budete sledili savete švedskog brenda FOREO, dočekaćete proleće potpuno spremni.

 VREME JE ZA DETOKS ORGANIZMA I – VAŠEG TELEFONA

 Da bismo na vreme sprečili osećaj umora, najvažnije je da očistimo naše telo i um od onih stavki koje nas zamaraju. Za početak, potrebno je da prilagodimo ishranu svakom godišnjem dobu. Vreme je da odbacimo zimske obroke koji su „teški“ za varenje, kako bismo uvrstili one namirnice koje će pomoći detoksikaciji organizma. Uključite što više svežeg povrća i voća, koje možete kombinovati i kroz bogate i ukusne napitke. Trudite se da u vašoj porciji bude što više zelenih namirnica, za koje stručnjaci tvrde da su ključne za čišćenje organizma, što pomaže da održavate svoje telo svežim, a kožu lepšom. Isto tako, da biste ostali pozitivni pred dolazak proleća, „počistite“ i svoju listu kontakata kada procenite ko vam više oduzima energiju nego što vas inspiriše. Učinićete veliku uslugu i svom telefonu da „prodiše“ ukoliko obrišete aplikacije koje vam nisu potrebne.

Povezana vest:  Koja boja kose je bila najtraženija u 2011. godini?

 PAZITE GDE VAS VETAR NOSI I ŠTA VAM DONOSI

 Promena biortima prirode ogleda se u nestabilnom vremenu, i iz tog razloga je potrebno posebno obratiti pažnju na to kako i prijatan povetarac može uticati na našu kožu. Alergije i iritacije su prilično česte, i da biste to izbegli, razmišljajte o načinima za hidrataciju i održavanju čistoće kože lica. Idealan partner za to jeste LUNA play plus, četkica za lice švedskog brenda FOREO, koja je tokom marta snižena 35 odsto u svim dm drogerijama. Lakoća upotrebe ove četkice u skladu je sa laganim prolećnim ritmom – minut ujutru i minut uveče čišćenja lica ovom četkicom ukloniće 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih ćelija, i vratiće koži prirodan sjaj. Na ovaj način, koža bolje absorbuje kreme koje koristite i potpuno je spremna za svaku spoljašnju aktivnost, bez bojazni od iritacija. Prijatna pulsiranja ove četkice oplemeniće vašu dnevnu rutinu, njen moderan dizajn garantuje i dobru zabavu tokom umivanja, a dostupna je u svim prolećnim bojama. Za svega dva minuta dnevno, LUNA play plus u potpunosti odgovara na potrebe doba u kom živimo, jer svojom efikasnošću unapređuje negu i štedi nam dragoceno vreme.

Povezana vest:  UŠĆE SHOPPING CENTER I STORY POZIVAJU VAS NA VELIKI UŠĆE ŠOPING FESTIVAL

 UMESTO NOVE APLIKACIJE, TREBA VAM ŠTO VIŠE REKREACIJE

Spremni smo da se pozdravimo sa zimom, i ujedno svim izgovorima koje smo koristili zbog hladnog vremena. Ovo je idealan period za rekreaciju koja će nam pomoći da ojačamo naše telo i imunitet. Kako biste bili fit od glave do pete, ne zaboravite da pri ruci uvek imate sve stvari koje će vam pomoći da, osim kondicije, održavate i lepotu. Upravo su FOREO proizvodi pogodni da se nađu u vašoj torbi, kako biste odmah posle treninga ili joge očistili lice uz ugodna pulsiranja ovih uređaja, jer su tada pore otvorene i sklone da prime nečistoću. Takođe, brojne su prilike za duge šetnje u parku ili kraj reke, dok su opcije za vikend upravo postale raznovrsnije, i možete se posvetiti planiranju odlaska na jezero, reku ili obližnju planinu, gde ćete moći da uživate u prirodi. Naravno, uz više aktivnosti treba prilagoditi i ishranu, znatno lakšu i u skladu sa detoksikacijom, kako ne biste osećali umor i nedostatak energije.

Povezana vest:  Otvoren MAMA parka na Adi Ciganliji

FOREO vas poziva da se pobrinite da vaše telo u potpunosti probudi i uživa u proleću!

LUNA play plus uređaj možete kupiti u DM drogerijama po preporučenoj ceni od 5.549,00 dinara, a a tokom marta će biti dodatno snižena 35 odsto. Svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.