Ukoliko pripadate sve većoj grupi ljudi koja preparate za negu i higijenu nabavlja u apoteci, verovatno ste već upoznati sa prednostima Eucerin Programa lojalnosti. Ako niste, sigurno će vas obradovati vest da kupujući u svojoj omiljenoj apoteci, uz sakupljanje poena putem aplikacije Eucerin Put lepote, možete osvojiti atraktivne Eucerin  poklone.

Da biste krenuli na svoj Put lepote neophodno je samo da sa Google Play ili Apple Store besplatno skinete istoimenu aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje.

Aplikacija Eucerin Put lepote omogućiće vam, između ostalog, da nakon 100 poena sakupljenih kupovinom Eucerin preparata, dobijete Eucerin poklon preparate.

Povezana vest:  Nenad Pantelić šef Hiltona iz San Dijega obogatio zlatiborski jelovnik

Poene, koji će vam obezbediti atraktivne poklone, dobijate unošenjem podataka o kupovini u aplikaciju. Za to vam je potrebno samo da fotografišete račun, skenirate barkod kupljenog preparata kamerom mobilnog telefona i sledite jednostavna uputstva.

Pored toga, dodatne poene, možete ostvariti i na druge načine. Naprimer, ukoliko u aplikaciji Eucerin® Put lepote iskoristite opciju „pozovi prijatelja“. Lakši i brži put do poklona obezbeđuju vam i svi poeni koje ste sakupili do sada, jer njihovim sabiranjem prelazite u viši, srebrni ili zlatni status, kada vam je za ostvarivanje prava na poklon potreban manji broj poena.

Povezana vest:  Prestonički splav Fristajler velikom žurkom obeležio trinaest godina postojanja

Kao posebno atraktivan, u aplikaciji Eucerin Put lepote do sada se pokazao i kviz na osnovu kog možete dobiti savete o izboru adekvatnog preparata za negu lica, ali i preparata za zaštitu od sunca.

Aktuelni ciklus Eucerin Programa lojalnosti kao poklon vam donosi Eucerin Ph5 losion za pranje i Eucerin Ph5 losion za negu tela.

Preparati iz Eucerin pH5 linije nežni su prema koži i čine je baršunasto mekom i nežnom na dodir. Obezbeđuju blago čišćenje i negu kože, ne isušujući je. Zahvaljujući formulaciji koja sadrži 5% dekspantenola, pH5 citratni pufer i glicerin, podstiču prirodnu enzimsku aktivnost, regulišu nivo hidratacije u koži i jačaju njen zaštitni omotač.

Povezana vest:  PETA EKONOMSKA ŠKOLA DOBILA KABINET ZA PREDUZETNIŠTVO PO SVETSKIM STANDARDIMA

Ciklus Eucerin Programa lojalnosti traje do 31.jula. Do tog datuma poene možete skupljati unošenjem fotografije računa i skeniranjem bar koda kupljenih preparata,

a pravo na poklon možete ostvariti samo ako su preparati kupljeni u istoj apoteci.

VIŠE INFORMACIJA o Eucerin Programu lojalnosti saznajte od svog apotekara,, na sajtu eucerin.rs ili FB strani Eucerin Srbija.