Springfield je kroz saradnju sa humanitarnom organizacijom SEQUALTM ove godine obogatio svoju swimwear ponudu posebno napravljenim modelima kupaćih kostima i šorceva za kupanje, kako bi se pojačalo njihovo zalaganje za očuvanje životne sredine. Na ovaj način, Springfield je potvrdio svoj doprinos ekološkoj održivosti, fokusirajući se ovom prilikom na ponovnu upotrebu plastike u proizvodnji, koja zagađuje našu životnu sredinu.

MIX & MATCH

Vreme intenzivnog traganja za savršenim kupaćim kostimom je u toku. Dilema koju podjednako imaju i žene i muškarci jeste šta od širokog spektra printova i boja odabrati za ovo leto. Modni brend Springfield potrudio se da nam izbor još malo oteža, pa u svojoj kolekciji proleće-leto 2019 nudi sve ono što modni gurui navode kao „must have“ sezone – tufne, mornarske pruge, cvetne i tropske motive, karnere i školjke, ali i modele koji nose ekološku oznaku.

Povezana vest:  Sindi Loper na prijemu u srpskom konzulatu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako ste mislili da je tu kraj sledi nova Springfield tura „teških“ pitanja i odluka. Jednodelni kostim ili ipak bikini? Tropski dezeni jarkih boja ili jednobojni modeli sa natpisima? Trake na leđima ili mašne na prednjem delu? Zvuči kao ozbiljan izazov, ali nije, jer šta god da odaberete biće idealno za svaku letnju aktivnost.

KEEP IT FUN

Muškom delu populacije izbor neće biti ništa lakši, jer Springfield je dizajnirao zabavnu i udobnu odeću, koja se može nositi u različitim prilikama! Pustite mašti na volju i birajte između sportskih modela u crvenoj, plavoj i beloj boji ili pak na plažu hrabro izađite u šortsevima za kupanje sa motivima voća, životinja, tropskih elemenata. Nećete biti ni malo čudni ako se ove sezone odlučite za sečene šablone i grafike – upravo to su najaktuelniji modni trendovi ovog leta.

Povezana vest:  Regata i eko kviz povodom evropske manifestacije Dani Dunava

 

 

 

Uz Springfield šortseve za kupanje koji dolaze u posebnom pakovanju, bićete u prilici da nekoga i zbunite jer određeni modeli reaguju u kontaktu sa vodom i  menjaju print koji opet nestaje kada se šorts osuši. Otkrijte kako!

KEEPING OUR WATERS CLEAN

U svom zalaganju za očuvanje životne sredine, Springfield ovog leta lansira 3 modela šortseva za kupanje u saradnji sa španskom humanitarnom organizacijom SEQUAL TM

Svake godine, 12 miliona tona plastike se baca u naše okeane, pri čemu čak 90% ostaje u dubini mora. Kako bi pomogli očuvanju životne sredine, Springfield je ovog leta u saradnji sa španskom humanitarnom organizacijom SEQUAL TM lansirao i modele šorceva za kupanje napravljenih od recikliranog poliestera, odnosno vlakana dobijenih od plastičnih boca sakupljenih sa dna Sredozemnog mora. Kroz saradnju sa ribarima, nevladinim organizacijama i raznim programima čišćenja, ova španska organizacija uspeva da pretvori 1kg otpada u 1 kg SEQUAL TM vlakana. Ovaj projekat ima za cilj da podigne svest javnosti o problemu zagađenja okeana i voda uopšte, čime se posledično doprinosi i očuvanju životne sredine.

Povezana vest:  Pokaži nam dimenziju ZABAVE koju MUZIKA budi u TEBI

Ukoliko je ova tema nešto o čemu i sami jako vodite računa u Springfield radnjama čekaju vas modeli šortseva za kupanje sa pomorskim motivima čijom kupovinom pomažete akciju čišćenja voda.