ART-SHOP-logoUrban BUG lansirao online ART SHOP!

 

Urban BUG pokrenuo je internet galeriju za prodaju autorskih radova domaćih umetnika! Posetioci će moći da se upoznaju sa najraznovrsnijom umetničkom ponudom u Srbiji, koja obuhvata slike, nakit, asesoar, detalje za enterijer, kao i razne ukrase. Ova jedinstvena online prodavnica nalazi se na adresi www.artshop.urbanbug.net

Za kupovinu u Art Shopu nije potrebna registracija, što je čini veoma jednostavnom. Za naručivanje autorskih dela, dovoljno je kliknuti na dugme „NARUČI“, a zatim uneti adresu za isporuku. Radi potpune sigurnosti, svaki zahtev se proverava sa naručiocem. Isporuka se, u većini slučajeva, vrši poštinom Post Express kurirskom službom. Plaćanje se obavlja po pouzeću, a u krajnji iznos, uračunata je i cena dostave.

Povezana vest:  Maybelline New York otkrio svoje make-up stavove za 2012!

Opcija „POSTAVI PITANJE“ namenjena je onima koji žele više informacija o autorskom radu. Ako posetilac želi da neki od radova vidi uživo pre kupovine, dovoljno je da se javi putem ove opcije. U svakoj objektivno izvodljivoj situaciji, Art Shop organizuje razgledanje traženog autorskog dela, kao i susret sa samim autorom.

A podsetimo, Urban BUG je, pre dve godine na svom sajtu, pokrenuo online prodavnicu unikatnog nakita i odeće, a nova praktična aplikacija je njen naslednik.

Povezana vest:  UČENICI IZ 79 OSNOVNIH ŠKOLA PRIKUPILI MILION I 760 HILJADA DINARA U AKCIJI „50% ZA ŠKOLE + 50% ZA UNICEF = 100% ZA DECU SRBIJE“

Ukoliko ste kreativni i mislite da imate nešto da pokažete i ponudite, javite nam se mailom na artshop@urbanbug.net. Obezbedićemo Vam posebnu stranicu, uz ličnu prezentaciju i online izložbu radova. Pristup i prikazivanje na našem sajtu su besplatni, a Art Shop ostvaruje pravi na procentualnu proviziju, isključivo u slučaju realizovane prodaje.