mari_mari_radionica_2Mari Mari, Skupština grada i Sekretarijat za dečju zaštitu organizuju besplatan „Novogodišnji dečji koncert“

 

Muzička radionica „Mari Mari“, čiji je vlasnik popularna istoimena pevačica, u saradnji sa Skupštinom grada i Sekretarijatom za dečju zaštitu, 22. decembra u 14h na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, organizovaće najveći novogodišnji koncert za decu Beograda. Koncert je besplatan i sva su deca pozvana.

Povezana vest:  Šeril Kol: Najviše boli slomljeno srce, ovo mi je bila najgora godina

Mari Mari je za ovu priliku sa decom koja pohađaju časove u muzičkoj radionici, stvorila novogodišnju numeru koja će tokom praznika ujedno biti i himna grada Beograda i za koju će biti snimljen TV spot. Mari Mari će ovu, ali i druge dečje pesme izvesti na koncertu na kome se očekuje veliki broj mališana.

Povezana vest:  "Umetnik" najbolji film po mišljenju njujorških kritičara

Gosti Muzičke radionice Mari Mari na koncertu će biti Jelena Tomašević, Goca Tržan, grupa Neverne bebe, Aleksandra Perović i drugi. Ove zvezde će se družiti sa mališanima i otpevati nekoliko svojih numera.

Ovo će biti jedini muzički koncert za mališane na gradskom trgu koji će grad Beograd i Mari Mari pokloniti najmlađim građanima.

Povezana vest:  Adele nema inspiraciju za novi album