jelka_ziri_1Hotel „Hajat“ organizuje takmičenje u kićenju jelki

 

Takmičenje u kićenju novogodišnjih jelki 10. decembra u hotelu „Hyatt“ – filantropski projekat „Hyatt“ za „Školu bez nasilja“

Hotel „Hyatt Regency“ Beograd i ove godine organizuje tradicionalno takmičenje najlepše okićene novogodišnje jelke koje će biti održano u petak, 10. decembra u tom hotelu.

Kako je „Hyatt Regency“ saopštio, ovogodišnja akcija kićenja novogodišnjih jelki realizuje se u saradnji sa UNICEF, pa će ukupan iznos od participacije kompanija učesnika u toj akciji biti doniran projektu „Škola bez nasilja“. Ta akcija deo je filantopskog projekta hotela „Hyatt Zajednica“, objavljeno je u saopštenju.

Povezana vest:  Sinoć otvoren W Sushi restoran na Senjaku

U ovogodišnjoj konkurenciji nalazi se 16 kompanija među kojima su „Sandoz Pharmaceuticals“, „Suveniri Srbije“, „AmCham“, Meridian banka, „Avon“, Societe Generale banka, „Grand Motors“, Findomestic banka, „CAFS“, „Coca-Cola“, „Corporate Media“, „Monterra“, „DHL“, „DM drogerije“, Radio Beograd 202 i magazin „Hello“.

Projekat „Škola bez nasilja“ pokrenuo je UNICEF 2005. godine u partnerstvu sa ministarstvima Srbije i drugim institucijama, a trenutno se taj program realizuje u 137 škola u Srbiji.

Povezana vest:  PROGLAŠENE POBEDNICE NACIONALNOG PROGRAMA „ZA ŽENE U NAUCI“

Program, učeći decu tehnikama ponašanja u konfliktnim situacijama, promoviše prijateljstvo i toleranciju u školama i namenjen je učenicima, nastavnom osoblju, roditeljima i celokupnoj zajednici, kako bi smanjili i sprečili nasilje među školskom decom i obezbedili sigurno i podsticajno okruženje.

„Hyatt Zajednica“ je novi program fondacije „Global Hyatt“ kreiran sa ciljem pružanja pomoći u rešavanju problema lokalne zajednice i učestvovanja u projektima zaštite životne sredine.

Povezana vest:  Održivost postaje ključni element nove strategije UNIQA grupe

Zahvaljujući svom dosadašnjem humanitarnom radu, hotel „Hyatt Regency“ Beograd izabran je sa još 33 hotela od skoro 700 hotela lanca „Hyatt“, da učestvuje u prvoj godini programa „Hyatt Zajednica“, podseća se u saopštenju.