prolepsanaSURVIVOR VIP

 

ANONIMNA ANKETA KAŽE: MILOŠ NAJVIŠE SMRDI, JELENA JE NAJGLUPLJA, EDIN PRVI IZBAČENI IZ PUTONGA

 

Dok se muški deo bivšeg Kasuka odmara u vodi, Edin izjavljuje: „Kladionice kažu da pobeđujem na izborima“. Ova rečenica je samo pandorina kutija, jer tek sada počinje pravo kalkulisanje. Glavni akteri u pravljenju taktike su Goca i Edin. Oboje skrivaju  animozitet, jer su na Plemenskom savetu oboje ugroženi. Nameće se samo jedno pitanje – ko će koga nadmudriti? Goca je ubeđena da je Bojana pronašla tajni imunitet, zbog čega će navesti Edina na pomisao da će ex Bahandi glasati za manekenku. Od njega traži da neko iz Kasuka takođe glasa za Bojanu, kako ni jedan član Bahandija ne bi bio ugrožen. Ono što Edin ne zna je da će Goca u tom slučaju izdejstvovati da odbojkaš dobije pet glasova Bahandija i izleti napolje.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Izazov dana bio je život u kutijama

ugasen3Nikola misli da treba glasati za najslabijeg člana protivničkog tabora. Pikira Jelenu, za koju kaže da nema svoje mišljenje i da je povodljiva. Aleksandra i Edin misle da im Andrej radi iz leđa. Ljuti su, ali im voditelj ubrzo saopštava da je od Barovićeve pokušao da sazna da li ima imunitet ili ne. Ubrzo i sama Bojana priznaje svom bivšem plemenu da nije uspela da se dokopa imuniteta. Tu informaciju Edin deli sa Gocom, koja mu obećava da će ga zaštititi.

Veliko veće ne odustaje od namere da obmane svakog novog člana koji im pridruži. Smislili su razne testove znanja, a Milošu nije bilo teško da napravi i poligon sa preprekama. Pridošlice će imati brojna zaduženja, od pranja sudova do čišćenja wc-a. Samo je važno ubediti ih da postoji šansa da se ponovo vrate u takmičenje. Tim povodom su pripremili i lažnu poruku, koja bi trebala da otkloni i najmanju sumnju da Veliko veće zbija šalu. Knez je uveren da Goci treba dati zadatak da ćuti 24sata, a Miloš je saglasan sa Vesnom da bi mogla da radi i kao higijeničarka. U svakom slučaju, „ko dođe, dobro je doša’“,zaključuje Knez.

Povezana vest:  Premijera serije “Divljine Kostarike” na Animal Planet kanalu

Iznenađenjima nikad kraja, pa će mala borba biti održana upravo na Plemenskom savetu. Takmičari treba da pogode koji su većinski stavovi Putonga o članovima plemena, a odgovore na pitanja prethodno su dali u anonimnoj anketi. Veliko veće misli da je najduhovitiji Edin, najveća tračara Goca, a narcis Knez. Miloš je taj koji je u Survivor došao da bi sredio život, najporočniji je i najviše smrdi. Gordani fali seks, Toni je lenj, Kaća najlepša, a Jelena najgluplja. Najviše tačnih odgovra ima Marko koji tako postaje vlasnik crnog glasa, a njime kiti Edina. Bulat izjavljuje da on oprašta, ali ne zaboravlja. Da bi spustio tenziju, Andrija pita Nikolu zbog čega on i Bojana kriju da su u vezi. Mladi Rokvić odgovara: „Vi ste sve videli, ja samo neću da pričamo o tome“.

Povezana vest:  PREMIJERA 3 sezone serije ”Neverstvo” na TLC kanalu

Stiže momenat koji svi željno iščekuju – glasanje! Nakon prebrojavanja bivši odbojkaš, dobija pet glasova od Bahandija, baš kao što mu je obećano. Glas manje, imala je Jelena, a nakon gašenja baklje, Edin odlazi na ostrvo Velikog saveta. Andrija podseća preostale takmičare da pobednik Survivora ne može biti ni Kasuko ni Bahandi, već samo jedan od njih.

 

SURVIVOR – četvrtak, 9. decembar, 29. epizoda