CarlCox 1Legendarni Carl Cox drugi mentor DJ takmičenja burn Residency!

Carl Cox, živa legenda elektronske muzike, biće drugi mentor na najvećem globalnom DJ takmičenju burn Residency! Poznat kao jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva svih vremena, čuveni umetnik će se pridružiti Peteu Tongu u vođenju muzičkih radionica za učesnike na svetskom finalu takmičenja na Ibici. Finalisti će, uz pomoć ove dve DJ zvezde unaprediti svoje veštine, petoro pobednika ostvariće svoje snove osvajanjem DJ rezidenture u najboljim klubovima na Ibici a u karijeru najboljeg od njih, DJ Superstara, burn će uložiti neverovatnih 100 000 evra!
Carl Cox je čarobnjak na gramofonima već više od 30 godina, poznat po tome što konstantno probija granice elektronske muzike i postavlja trendove generacijama DJ-eva. Njegovi setovi pomeraju mase klabera na žurkama i festivalima širom sveta, vodi nekoliko legendarnih party serijala u top klubovima na Ibici i jedini je DJ koji ima svoj stejdž na skoro svakom Ultra Music festivalu na svetu. Na svojoj etiketi Intec Digital izdaje originalni i prodorni techno a njegova web radio emisija Global broji više od 16 miliona slušalaca.
Ukoliko si oduvek sanjao da vrtiš muziku u epicentru elektronike i da postaneš DJ Superstar, kreiraj DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta i dostavi ga putem Facebook aplikacije https://apps.facebook.com/burnresidency/ do 15. marta 2014. Pozovi tvoje fanove da glasaju, a žiri koji čine Lea Dobričić, prošlogodišnja burn Residency pobednica i DJ rezident kluba Privilege na Ibici 2013, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzički novinar RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.
Za finaliste Srbije uslediće takmičenje u miksovanju na Mix Off žurki u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, otputovati na Ibicu na svetsko finale burn Residency. Oni će dobiti priliku koja se pruža jednom u životu, da uče od čuvenog Carla Coxa i Petea Tonga, da upoznaju najznačajnije figure elektronike i provedu nezaboravne klupske noći na Ibici, a naćiće se i pred izazovima koji će odlučiti o daljem plasmanu. Petoro pobednika će celog leta biti DJ rezidenti u najpoznatijim klubovima među kojima su Privilege, Café Mambo i Sankeys, a u zvezdanu karijeru jednog od njih, DJ Superstara, burn će uložiti 100 000 evra.

Povezana vest:  Rusija odbila predlog Evrovizije da učestvuje preko satelita