Rihanna11

Rijana nastupa na ceremoniji „2012 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“

 

MTV je danas dodao novo ime na listu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli Video Music Awards: u pitanju je internacionalna pop senzacija Rijana! Prema rečima zvaničnika ove muzičke televizije, Rijanin nastup na VMA 2012 neće biti ni nalik ničemu što smo do sada imali priliku da vidimo od ove dame – a šansu da se u ovo uvere imaće gledaoci MTV-ja uživo, u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 01:30!

Povezana vest:  JOŠ DVA DANA DO KRAJA EXITOVE AKCIJE 5+1

Na podijumu STAPLES centra u Los Anđelesu iste večeri nastupiće i momak nominovan u kategoriji Best New Artist – talentovani kantautor Frank Ocean, kojem će ovo biti nastup-prvenac na jednom ovako velikom događaju.

Lista prezentera na VMA 2012 bogatija je za 5 novih imena: u pitanju su 2 Chainz The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones i Ke$ha! Njih dvoje sada se nalaze u drustvu Miley Cyrus, Mac Millera, Wiz Khalife i americkog gimnastickog olimpijskog tima, koji će u noći između 6. i 7. septembra izaći na podijum i uručiti nagradu jednom od pobednika.

Povezana vest:  Robi Vilijams pozvao publiku na Ušće u direktnom prenosu X Factora!

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmice Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex.