freywillePovratak u centar grada!

Centar Beograda ponovo se odeva u ono posebno ruho koje krasi svaku urbanu metropolu – mnoštvo kafića, butika, malih ugostiteljskih radnji, restorana i prodavnica ponovo okupira centar koji bruji jednim sasvim novim, živim, vrelim ritmom.
Mnoštvo prelepo stilizovanih devojaka o čijoj se lepoti naveliko priča po belom svetu i prezgodnih momaka koji ponosito koračaju, napokon se preselilo iz tržnih centara na prelepe ulice našeg glavnog grada. Knez Mihajlova ulica, Skadarlija, Terazije opet postaju centar grada u pravom smislu te reči – mesto okupljanja, mesto ponovnog susreta, mesto koje opet može da bude ponos i dika svakom stanovniku Beograda.
Uvek je lepo kada među prodavnicama i luksuznim buticima pronađete onaj jedan koji u sebi sadrži sve elemente za kojima tragate – kako pri kupovini tako i u životu. Umetnost, evropske duhovne i humanističke vrednosti, perfektna zanatska ručna izrada kao i ugodan galerijski ambijent ekskluzivnog FREYWILLE butika pružaju pravo utočište. Mesto na kojem ćete shvatiti da je sve vreme ovog sveta posvećeno samo vama, na kojem ćete osetiti šta tačno znači ljubaznost i posvećenost osoblja i na kojem ćete se vratiti u ona stara lepa vremena galantne gospode i ljupkih dama.
Posetite nas na Terazijama 26 – na mestu koje još od 19. veka predstavlja centar društvenog i kulturnog života Beograda.

Povezana vest:  "Jungle Tribe" party, free putovanja, 10. Septembar, "Plastic Light"