Barcaffe Lattiato hladna kafa predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupna je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.

Svaka flašica ove hladne kafe donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz neverovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osveženja, kao i uživanje u svim čarima leta na omiljenim mestima. Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji deo dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osveženje na poslu ili putovanju.

Povezana vest:  Svi bi da žive zdravijim i održivijim stilom, a rešenja se kriju u sasvim malim stvarima

Posetite www.barcaffe.rs/lattiato i saznajte više ili pratite www.instagram.com/barcaffe_lattiato i koristite #barcaffelattiato kako biste bili u toku sa svim novostima i dešavanjima koje je za vas pripremio Barcaffe!

U saradnji sa brendom Barcaffe za vas imamo 5 poklon paketa Barcaffe Lattiato hladne kafe, a kako biste konkurisali za ovu nagradu potrebno je da nam se javite na mail [email protected] i odgovorite na pitanje „Koja tri ukusa Barcaffe Lattiato hlade kafe su dostupna na tržištu?“. Pored toga napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i telefon). Akcja važi samo za tertoriju Srbije ili ako imate adresu za prijem u Srbiji. Igramo se do četvrtak do 20 časova, a posle toga objavljujemo imena dobitnika na našoj Facebook stranici.

Povezana vest:  Spremite se za sunčanje na vreme uz Eucerin SUN® promotivna pakovanja

Probaj ukuse leta i osveži se hladnom Barcaffe Lattiato kafom!