Nagrada Zlatni pecatSVA agencija dobitnik Zlatnog pečata za istaknuto  društveno-odgovorno ponašanje u poslednjih 20 godina

 

 

SVA agencija dobitnik je nagrade Zlatni pečat koju dodeljuje izdavač specijalizovanog magazina za komunikacije „Taboo“, na “Marketinškom događaju 2010. godine” .  U Svečanoj sali Beogradskog sajma nagradu je primio direktor agencije, Mirko Mandić.

 

SVA je osvojila nagradu za istaknuto društveno-odgovorno ponašanje, za veliki broj zapaženih projektovanih i realizovanih non-profit kampanja u oblastima socijalne i društvene zaštite u poslednjih 20 godina i ispunjenje misije od prvog dana osnivanja i uspešnog poslovanja.

Povezana vest:  Uskoro peti Beogradski irski festival

 

Nagrada Zlatni pečat dodeljena je za jasnu viziju, za upornost u dostizanju cilja, za overenu i dokazanu profesionalnost, za umeće postavljanja pravog puta i njegovo savladavanje!

 

SVA je beogradska agencija koja je ove godine ušla  u 20. godinu uspešnog rada i iza sebe ima brojne projekte koji su uticali na svest o rizičnim ponašanjima mnigih ljudi! Svi koji stoje iza imena SVA smatraju svojim velikim uspehom svaki mladi život koji je spašen od loših životnih odluka!

Povezana vest:  Izmene režima linija javnog gradskog prevoza

 

Najznačajnije društvene kampanje SVA agencije: Tvojih pet minuta, nečiji ceo život – akcija za aktivaciju dobrovoljnih davalaca krvi, Duvanski dim je serijski ubica, nagradjena zlatnom UEPS nagradom, Soba snova, humanitarni projekat opremanja enterijera Doma za nezbrinutu decu JJ Zmaj, Tvoje Ne. Menja sve,  nacionalna kampanja za borbu protiv droge i mnoge druge.  UJEDINJENI PROTIV DROGE je aktuelna društveno-odgovorna kampanja agencije SVA, za potrebe Ministarstva zdravlja u saradnji sa Evropskom unijom kroz projekat INSADA.

Povezana vest:  Svečanom ceremonijom „Serbia Fashion Awards“ zatvoren 13. „Serbia Fashion Week“