McCann Erickson PR-nagrada Taboo_1McCann Erickson Public Relations najbolja agencija za odnose sa javnošću

 

 

Na manifestaciji „Marketinški događaj 2010“, nagrada „Punom parom napred“ za najuspešniju agenciju za odnose sa javnošću u Srbiji dodeljena je kompaniji McCann Erickson Public Relations, četvrti put za redom. U Svečanoj sali Beogradskog sajma nagradu je primio direktor kompanije dr Borislav Miljanović.

 

Nagrade „Punom parom napred“ dodeljuje „„Svet marketinga”, izdavač specijalizovanog časopisa „Taboo“, najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu finansijskih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

Povezana vest:  Grazia Shopping Night – Special Edition u Ušće SC

-Uprkos ekonomski vrlo izazovnom periodu koji je za nama, agencija je nastavila sa rastom profitabilnosti šireći krug poslovnih partnera, projekata i broja zaposlenih. Iz godine u godinu, neprestano pomeramo granice profesionalizma u oblasti komunikacija, prateći aktuelne svetske trendove – istakao je dr Borislav Miljanović.

Agencija McCann Erickson Public Relations je u 2009. godini zabeležila rast poslovnog prihoda za 5 odsto i broja zaposlenih za 13 procenata. Organizaciona struktura agencije obogaćena je brojnim projektima u sektoru investicija, stvaranjem novih partnerstava sa nevladinim organizacijama i širenjem baze klijenata. Agencija je u 2010. godini ostvarila saradnju i sa Evropskom komisijom za koju će koordinisati odnose sa javnošću u projektu njihovog Informativnog centra. Za 2011. godinu, McCann Erickson PR najavljuje poslovne aktivnosti u digitalnoj komunikaciji, nove tendencije i angažovanje mladih i talentovanih kadrova koji će timu doneti novu energiju.

Povezana vest:  Bečki aerodrom proizvodi energiju za sopstvene potrebe

 

McCann Erickson Public Relations osnovan je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija, kao deo McCann Grupe koja posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Od 2006. godine McCann Erickson Public Relations je afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick i posluje u skladu sa visokim standardima ove PR kompanije.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za praksu u okviru projekta Zdravo dvadesete

 

Agencija je dobitnik brojnih strukovnih nagrada među kojima su nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću za agenciju godine 2006, 2007. i 2008. godine i nagrada „Punom parom napred“ za najuspešnije specijalizovano preduzeće 2006.  2007. i 2008. godine