Srpski top-model Ivana Stanković predstaviće autobiografsku knjigu „Strast“, nastavak bestselera „Bez daha“, na promociji u Delfi knjižari u SKC-u u četvrtak 26. septembra od 18 sati. Osim autorke, o knjizi će govoriti maneken Denis Jovanović i urednik Nenad Župac. Moderatorka promocije biće novinarka i TV voditeljka Irena Jovanović.

U autobiografskoj knjizi „Strast“ Ivana Stanković, koja je u bogatoj karijeri bila devojka sa naslovnice Voga i Armanijevo zaštitno lice, otvoreno piše o svojim iskustvima u modelingu. Manekenka koja je šetala svetskim pistama rame uz rame sa Sindi Kroford, Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, lice koje je krasilo bilborde širom sveta u Londonu, Milanu, Tokiju i Njujorku, donosi autentične priče koje vam niko drugi neće ispričati. Njeno svedočanstvo i saveti iz prve ruke pomoći će budućim manekenkama i manekenima, ali će i zagolicati maštu čitalaca koji žele da znaju kakav je zaista život bogatih i slavnih.

Povezana vest:  Izdavačka kuća Laguna i kompanija Avon predstavljaju novu akciju „Osveži ljubav“

Za sve goste na promociji, u saradnji sa kompanijom Oriflame, pripremili smo atraktivan poklon – najnoviji ženski parfem „Magnetista“. Glavni sastojak ovog mirisa je ’nota pasiflore’ – cveta koji je poznat po stimulativnom efektu na čula. Dokazano je da ovaj parfem snažno utiče na emocije i da privlači pažnju suprotnog pola.

Specijalno za ovu priliku Aperol Spritz priprema osveženje.

Povezana vest:  Air Serbia i Airberlin zajedno za Los Anđeles i Fort Majers