Ukoliko ste u petak imali priliku da posetite Tike shop u Ulici Kralja Petra, možda ste na trenutak pomislili da ste se vratili kroz vreme. Koncept Tike i brend Adidas obradovali su sve ljubitelje 90-ih specijalnom “Bringing back the 90s” žurkom, na kojoj su bili prikazani neki od ikoničnih silueta Adidas patika iz tog vremena, ali i veliki izbor novih izdanja koja su njima inspirisana.

Povezana vest:  SUPERDRY X NEYMAR JR: NOVI MODNI TROFEJ FUDBALSKE ZVEZDE

Pravi modni vremeplov ugostio je sve ljubitelje retro modela Adidas patika koji su, pored razgledanja i kupovine velikog izbora dizajna starih i novih modela, mogli da učestvuju u i brojnim zanimljivim aktivacijama. Događaju je prethodila i aktivacija na instagramu gde su svi učesnici mogli da okače svoje fotografije na temu 90-ih, dok je pet najkreativnijih učesnika foto – konkursa dobilo priliku da se profesionalno fotografišu i nakon toga kreiraju svoj omot za muzički album. Zajedno sa njima, svoje omote za album napravili su poznati Adidas promoteri Sara Jo i Andrija Jo, koji su ujedno bili i domaćini adidas x tike žurke. Radovi pet najkreativnijih učesnika bili su izloženi pred zainteresovanom publikom, nakon čega je usledilo i glasanje. Pobednički par, Sara Džunić i Sandra Mladenović, dobile su na poklon najnovije modele Adidas patika.

Povezana vest:  "Pepeljuga na ledu" u izvođenju nacionalnog baleta na ledu iz Sant Petersbug

Na događaju svi posetioci mogli su da u specijalno dizajniranoj Adidas Originals zoni naprave sopstveni omot muzičkog albuma, a među prvima su to učinili poznati blogeri, ljubitelji sneaker kulture i Adidas brenda. Tokom cele žurke vladala je sjajna atmosfera za koju se pobrinuo DJ FANK, koji nas je hitovima 90-ih na kratko vratio u „zlatno doba”.

Povezana vest:  Šta je sa Selindžerovom zaostavštinom