Prvi vrtić Belgrade Waterfronta, „Futurino“, otvoren je u nedavno useljenoj stambenoj zgradi BW Vista. Obdanište predstavlja izuzetnu prednost za porodice sa decom koje žive u novom centru grada i kojima će vrtić u neposrednoj blizini olakšati svakodnevne obaveze. Prvi mališani su u „Futurino“ krenuli početkom septembra.

Belgrade Waterfront neprestano obogaćuje ponudu svojih sadržaja, kako bi stanarima i posetiocima na jednom mestu pružio sve što im je potrebno za lagodniju i kvalitetniju svakodnevnicu. U okviru projekta na obali Save već su otvoreni kafići i restorani jedinstvenog koncepta, kao i prodavnica, cvećara, apoteka i saloni lepote. Najnovija pogodnost, koju će moći da koriste kako stanari, tako i drugi sugrađani, upravo je vrtić „Futurino“.

Povezana vest:  Anew Hydra ProVita-D dnevna krema pruža 72 sata hidratacije

Želimo da stanarima ponudimo više od kvalitetnih domova. Zato stvaramo moderno okruženje u kojem je sve što im je neophodno za ispunjen život dostupno na samo nekoliko minuta od kućnog praga“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta. „Verujemo da će otvaranje vrtića, prvo u BW Vista, a zatim i u drugim stambenim zgradama, stanarima uštedeti dosta vremena, koje mogu da kvalitetno provedu sa svojim najmilijima“, dodao je Nedeljković.

Povezana vest:  Kafom protiv pospanosti tokom prazničnih putovanja

U vrtiću „Futurino“, svako dete uči u skladu sa sopstvenim interesovanjima i pomerajući granice svojih mogućnosti. Prostor vrtića opremljen je moderno dizajniranim nameštajem, prilagođen potrebama dece i bogat različitim „Montesori“ didaktičkim materijalima koji su osmišljeni u skladu sa potrebama dece raznih uzrasta. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje, čineći prostor veselijim, a boravak dece prijatnijim. Tematske celine namenjene igri i različitim edukativnim aktivnostima pažljivo su osmišljene. Velika terasa koja se nadovezuje na atraktivni enterijer idealna je za igranje na svežem vazduhu.

Povezana vest:  Nezaboravna atmosfera i energija na svečanom otvaranju „UŠĆE čarobnog grada“ uz koncert Ane Štajdohar, Eskime, Deda Mraza i ženski rukometni tim Srbije (FOTO)

Pored vrtića, u sklopu Belgrade Waterfronta u narednom periodu otvoriće se i dve osnovne škole. Mališani već uživaju u nekoliko jedinstvenih dečijih igrališta i zabavnim, edukativnim i sportskim aktivnostima duž Sava Promenade. Novi park, veličine četiri fudbalska terena i udaljen samo dva minuta šetnje od BW Vista i vrtića Futurino, ponudiće dodatne mogućnosti za igru, druženje i rekreaciju cele porodice.