Žene su opterećene mnoštvom obaveza, a žele da u svakom trenutku, bilo da je u pitanju odlazak na posao ili specijalna prilika, izgledaju najbolje moguće. Ono što im najčešće pri tome nedostaje je vreme.

Suprotno uverenjima da na trajanje priprema za izlazak utiče neodlučnost šta da obuku, većina žena najviše vremena posvećuje pokušajima da sa lica ukloni tragove umora i stresa.

Dugi dani na poslu, zahtevna svakodnevica i izlaganje suncu, isušuju kožu i utiču na nastanak i veću vidljivost bora, a umoran izgled je teško sakriti čak i uz najbolju šminku.

Eucerin® Hyaluron-Filler Maska za lice učiniće da za samo pet minuta vaša umorna koža pod stresom dobije svež i podmlađen izgled.

Povezana vest:  MTV NAGRAĐUJE NAJBOLJE FILMOVE I SERIJE NA “MTV MOVIE & TV AWARDS”

Idealna uoči specijalnih prilika i kada imate malo vremena, Eucerin® Hyaluron- Filler Maska za lice:

  • Obezbediće vašoj koži trenutnu hidrataciju
  • Ublažiti vidljivost sitnih bora
  • Vratiti joj blistavost i svežinu

Eucerin® Hyaluron-Filler Maska za lice napravljena je od prirodnih, biorazgradivih bioceluloznih vlakana. Ova vlakna, dobijena procesom fermentacije soka kokosa, obezbeđuju prijatan osećaj tokom i nakon upotrebe i omogućavaju da se maska lako nanosi i oseća kao“druga koža”.

Za brze i vidljive efekte Eucerin® Hyaluron- Filler Maske za lice zaslužna je kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca koju sadrži. Hijaluronska kiselina dugog lanca hidrira i ublažava bore na površini, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske masi, prodire u dublje slojeve kože, i tako dubinski hidrira kožu i popunjava bore iznutra.

Povezana vest:  Gordana Radić odmarala na Karibima

Eucerin® Hyaluron- Filler Maska za lice preporučena je za upotrebu jednom do dva puta sedmično za sve tipove kože, čak i osetljivu. Jedno pakovanje sadrži četiri posebno upakovane maske.

Možete je koristiti ujutru, uveče ili tokom dana, kada uočite da vaša koža izgleda umorno i dehidrirano i da joj je potrebna dodatna nega da bi ponovo izgledala sveže, blistavo i podmlađeno.

Zauzima malo prostora u tašni i idealna je za upotrebu na putovanju ili na pauzi u kancelariji. Tokom primene nema opasnosti od “klizanja” maske s lica, možete se kretati i obavljati druge aktivnosti.

Povezana vest:  Šoping veče sa poznatima u Delta Cityju

INFO PLUS:

  • Osvežavajuće dejstvo i otklanjanje umora sa lica uz upotrebu Eucerin® Hyaluron- Filler Maske za lice potvrdilo je 99% od 120 žena između 25 i 40 godina nakon dve nedelje upotrebe
  • Efekat trenutne hidratacije i vraćanja blistavosti umornoj koži potvrdilo je 97% ispitanica
  • 96% žena ocenilo da je maska, koju su tokom dvonedeljnog ispitivanja koristile dva puta sedmično, prijatna i jednostavna za upotrebu

 

KAKO DA…

Koristite vašu Eucerin® Hyaluron-Filler Masku za lice

1. Otvorite i rasklopite masku i uklonite plavi, zaštitni sloj

 

2. Stavite masku na lice i nežno je poravnjajte

 

3. Ostavite da deluje minimalno 5 minuta