Kevin_Kostner_i_Artur_Muzic,_izvrsni_direktor_XYZ,_Sportina_GroupXYZ modna revija u društvu Kevina Kostnera na Diners exclusive gala zabavi u Sloveniji

 

XYZ PREMIUM FASHION STORE je u sklopu gala večeri, namenjenog članovima Diners Club Exclusive, na kom je specijalan gost bio čuveni glumac Kevin Kostner i njegov muzički bend »Modern West«, pripredio modni spektakl i svim zvanicama predstavio svetski poznate dizajnerske brendove.

Povezana vest:  Zagrevanje za 2Hot4Stage fest!

U dvadesetominutnoj modnoj poslastici, u kojoj je uživao glavni gost večeri, oskarovac Kevin Kostner, su predstavljene aktuelne kolekcije dizajnerskih brendova dostupnoga luksuza: Armani Collezioni, DSquared, Red Valentino, Ralph Lauren, D&G, Bikkembergs i Ice Iceberg.

Spektakl su uživo mogli pratiti svi ljubitelji mode i glamura u direktnom prenosu na monitorima u  XYZ PREMIUM FASHION STORE-u u Beogradu i Ljubljani kao i na Diners Exclusive internet stranici.

Povezana vest:  Mondelēz International završio dogovor o kupovini kompanije Chipita Global S.A., evropskog lidera u kroasanima i grickalicama od testa koji beleži visoku stopu rasta

xyz_slovenijaXYZ PREMIUM FASHION STORE je zvezdi večeri, Kevinu Kostneru poklonio muški kačket izuzetnog dizajna koji potpisuje Đorđo Armani.

Ovo je već tradicionalno učešće kompanije Sportina Group na gala zabavi Diners Club-a u Sloveniji, na kom su specijalni gosti do sada bili: Andie MacDowell, Naomi Campbell, Ben Affleck, dok je pre 2 godine to bio aktivista u zaštiti životne sredine Al Gore i prošle godine, 42. predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Bill Clinton.

Povezana vest:  Braun samoinicijativno povlači ograničeni broj proizvoda Braun Satin Hair 3 Airstyler