Seinfeldov povratak na male ekrane

Jerry_SeinfeldLegendarni američki komičar Jerry Seinfeld krajem februara vraća se na američke male ekrane u seriji „The Marriage Ref“ koju je opisao kao spoj reality showa, takmičenja sa žirijem i komedije. Naime, protagonisti, odnosno takmičari u svakoj epizodi su posvađani supružnici. Njihovi sukobi snimaju se u njihovim domovima, a žiri sastavljen od slavnih osoba svojim će komentarima pomoći da se presudi ko je u pravu, odnosno, ko je ‘pobednik’. 
Već je snimljeno nekoliko epizoda koje će obrađivati situacije poput muža koji razbesni suprugu parkirajući motocikl u dnevnoj sobi ili para koji se svađa oko toga da li treba da daju da se preparira njihov mrtav pas. –Bračna terapija definitivno se ne uklapa u ovaj koncept jer stručnjaci mogu zaista da pomognu, a to nije naš cilj. Ovo je komedija – objašnjava 55-godišnji komičar kome će ovo biti prvi ‘pravi’ televizijski projekt posle serije ‘Seinfeld’, čija je poslednja epizoda premijerno emitovana 1998. godine.
Seinfeld je izvršni producent showa, a biće i stalni član žirija u kojem će se, između ostalih, pojavljivati Alec Baldwin, Tina Fey i Eva Longoria Parker, dok će dužnost naslovnog sudije, koji donosi ‘presudu’, obavljati stand-up komičar Tom Papa.
Televizijska mreža NBC emitovaće pilot-epizodu serije ‘The Marriage Ref’ 28. februara, a redovno emitovanje u nedeljnom večernjem terminu započeće 14. marta.

Povezana vest:  Reciklaža nije blamaža