Wizz Air, „najzelenija” avio-kompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, izabran je za Najbolju niskotarifnu avio-kompaniju u Evropi za 2020. godinu na godišnjoj listi sajta AirlineRatings, jedinog u svetu koji je specijalizovan za ocenjivanje bezbednosti i proizvoda. Ova lista se smatra jednom od najvažnijih i najuglednijih u svetu vazduhoplovstva, sa istaknutim avio-kompanijama među ranijim pobednicima. Ovo je druga godina zaredom da Wizz Air osvaja ovo prestižno priznanje.

Povezana vest:  Međunarodni arhitektonski konkurs Mikro eko kuća za mlade arhitekte i dizajnere, studente arhitekture i dizajna

Nagrade za avio-kompaniju godine se dodeljuju najboljima među najboljima u avio-industriji i pomažu putnicima u izboru najbezbednijih i najboljih avio-kompanija kojima će leteti. Pored vrhunske usluge na letu, najbolje svetske avio-kompanije moraju da budu i inovativne i imaju razvijenu mrežu destinacija i visok stepen bezbednosti. Sve nagrade se dodeljuju na osnovu strogih kriterijuma urednika sajta Airlineratings koji zajedno imaju preko 200 godina iskustva.

Povezana vest:  Nagrada modne industrije Naomi Kembel

Izuzetno nam je drago što smo osvojili ovu prestižnu nagradu sajta AirlineRatings. Ona još jednom potvrđuje Wizz Airovu posvećenost putnicima kroz stalna ulaganja u unapređenje iskustva putovanja, najniže moguće cene avio-karata i sve veću mrežu dostupnih mogućnosti putovanja. Nastavićemo da istražujemo nove horizonte i poslujemo odgovorno na osnovu svog ULCC poslovnog modela sa ciljem da imamo flotu od 300 izuzetno efikasnih modernih aviona. Našem prijatnom osoblju će biti drago da vam poželi dobrodošlicu u nekom od naših mladih i modernih aviona, izjavio je Stiven Džons, izvršni potpredsednik i zamenik generalnog direktora Wizz Aira.

Povezana vest:  Naomi Kembel pomaže Japanu