CP_176Sergej Ćetković – Cocktino novogodišnje iznenađenje

 

Uzavrela atmosfera “Bitef Art Cafea” u sredu 15. decembra najbolji je dokaz da su žurke uz Cocktu – najbolje žurke! U Bitefu je sinoć vladalo pravo praznično raspoloženje: nasmejane COCKTA Mrazice, kokteli sa Cocktom, ukusni kanapei i razigrani gosti i domaćini.

A da je Cockta i majstor za iznenađenja pokazalo se kada je na scenu izašla zvezda večeri – popularni pevač Sergej Ćetković! Cockta je do poslednjeg trenutka krila ovo specijalno iznenađenje te je tako atmosferu dovela do vrhunca. Atmosferu pored Sergeja dodatno su usijala još dva odlična benda : “Eclipse band” koji nastupa u Bitefu vikendom i  BeogradSKA atrakcija – bend “Samostalni Referenti”, koji sviraju SKA muziku i koji uskoro objavljuju svoj album. Među poznatim ličnostima koje su uživale u dobroj atmosferi i odličnoj muzici bila je i naša poznata voditeljka Marija Kilibarda.

Povezana vest:  JTI po sedmi put nosilac Top Employer sertifikata

Gosti Cocktine žurke otkrili su sinoć tajnu posebnog ukusa Cockte koja leži u jedinstvenoj kombinaciji lekovitog bilja, istančanom ukusu šipka i nepresušnoj svežini limuna i pomorandže. Cockta je piće za sve generacije jer ne sadrži ni kofein ni agresivnu ortofosfornu kiselinu, koja je karakteristična za sve “kola” napitke.

Cockta je imala i šta da slavi – uspešnu godinu koja je iza nje. Ove godine piće naše mladosti, posle više od pola veka dobilo je novo, savremeno pakovanje – slim varijantu limenke od 0,25l koja na sebi ima “specijalnu” pahuljicu – indikator temperature. Cockta je tokom 2010. godine bila prisutna na modnim revijama, a za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu zabavljala je i sve one koje nije tresla fudbalska “groznica”.

Povezana vest:  Treći Effie u nizu za Plazmu