Priređivač igara na sreću PlanetWin365 podržao je finansijski inicijativu Grada Beograda da se beogradskim penzionerima, sa penzijom nižom od 30.000 dinara, dopremi 173.000 paketa humanitarne pomoći u periodu krize izazvane širenjem virusa COVID-19.

Osim što smo finansijski pomogli napore da se obezbede namirnice i higijenska sredstva za 173.00 paketa namenjenih penzionerima, mi smo uputili i naše zaposlene da kao volonteri pomažu u Štark Areni u pripremi ovih paketa i njihovom dopremanju do naših najstarijih sugrađana. – rekao je Dušan Orlić, predstavnik brenda PlanetWin365.

Povezana vest:  DISCOVERY POKREĆE „URADI JEDNU STVAR" (#STARTWITH1THING) KAMPANJU U SRBIJI

On je istakao da u ovom trenutku ne postoji bolji način da se pokažu odgovornost i patriotizam od toga da se pomogne najstarijima koji ne smeju da napuštaju svoje domove.

Ali mi našu odgovornost i patriotizam pokazujemo i time što, poštujući preporuke predsednika Republike Srbije, nećemo otpustiti nijednog radnika i što ćemo nastaviti da kroz svoju delatnost pomažemo budžetu Republike Srbije, iz kojeg se isplaćuju plate za naše zdravstvene radnike, nastavnike, vojsku i policiju. Oni su pravi heroji Srbije“ – rekao je Orlic.

Povezana vest:  ALADIN NA LEDU - Priprema leda i svetske klizacke zvezde u Beogradskoj areni!

Brend PlanetWin365 apeluje na građane da ostanu kod kuće, a za one koji vole igre na sreću, pripremljeni su novi sadržaji i igre kao i najnovija Android aplikacija, koja je dostupna na web adresi ibet2.365.rs.