Osmi put po redu održaće se  Women’s Fest, i to 29. februara i 1. marta (subota i nedelja) u centralnom atrijumu šoping mola Delta City od 10 – 22h.

8. Women’s Festpod sloganom My Choice …se organizuje  u susret 8. martu za sve dame koje žele i hoće da biraju samo najbolje za sebe!

Povezana vest:  Bečka medijska laboratorija

Osmi put po redu, na jednom mestu, u luksuznom i prijatnom ambijentu šoping mola Delta City predstaviće se, kao i svaki put do sada najkvalitetniji brendovi sa svojim proizvodima i uslugama koji su dostupni na našem tržištu.

Damama koje budu posetile ovu manifestaciju pružićemo odgovore na sva ženska pitanja u vezi sa negom, lepotom, zdravljem, make up trendovima, ishranom, estetikom i ostalim oblastima koja su predmet ženskog interesovanja za predstojeće proleće.

Povezana vest:  Mikser Kids market: "Mama, volim te", u nedelju, 8. marta

Sve zainteresovane dame će biti u mogućnosti da posete kutak za ulepšavanje (besplatni make up, frizure, tretmani lica, konsultacije sa astrologom i numerologom, druženje sa omiljenim piscima i još mnogo zanimljivih sadržaja).

Nove i najpopularnije brendove na našem tržištu predstaviće izlagači i svaka dama će za dva dana manifestacije dobiti najbolje preporuke iz prve ruke, semplinge, popuste, promocije i degustacije.

Povezana vest:  Dodeljene stipendije i grantovi u okvitu projekta "Pokreni se za nauku"

Sve dame koje posete manifestaciju će dobiti najbolje preporuke svega što im je potrebno za predstojeće proleće.

Neka 8.Women’s Fest, My Choice bude i Vaš izbor za predstojeći ženski praznik!