Maldives11

Daleke destinacije sve bliže

DERTOUR, vodeći organizator za individualna putovanja u Evropi i član REWE gruope sa sedištem u Nemačkoj, koji je na tržištu Srbije prisutan već dugi niz godina, predstavio  je najnoviju ponudu za sezonu zima 2011/12 i novi katalog na srpskom jeziku.

U skladu sa svojom politikom poslovanja, DERTOUR se prilagođava tržistu Srbije i celom regionu, pa je ove godine, pored postojećih kataloga za skijanje sa ponudom za Austriju i Italiju, kataloga Indijski okean sa ponudom za Maldive, Sejšele i Mauricijus i kataloga Orijent sa ponudom za Dubai, prvi put na srpskom jeziku predstavio ponuda za putovanja u Aziju i karipska ostrva, poznatog turoperatora MeiersWeltreisen, evropskog lidera za daleka putovanja.

thailand11

Putovanja na daleke destinacije su u ponudi u saradnji sa vodećim svetskim avio kompanijama sa cenama prevoza avionom direktno iz Beograda, što doprinosi znatno većem komforu i nižim cenama. Tako sada, na primer, odmor na ostrvu Puket u Hotelu Sea Sun Sand Resort 3*, 10 noćenja sa doručkom za dve osobe plus dva dana u Bangkoku košta 648 evra i let iz Beograda sa kompanijom Austrian Airlines 870 eur po osobi. Putovanje na Maldive i smeštaj u hotelu Paradise Island Resort & Spa 4*, na bazi polupansiona sa uključenim transferom brodom za dveosobe košta 1588 evra, a let iz Beograda sa kompanijom Condor od 758 evra po osobi. Ako se odlučite za zimovanje u Austriji za apartman na bazi noćenja u See Hotelu Hafnersee 4*, Karintija, za dvoje odraslih i dvoje dece (10 i 7 godina)  treba izdvojiti samo 576 eur.

Povezana vest:  Počela "Bolnica za medvediće" u Delta Cityju

Takođe, DERTOUR je uspostavio i odličnu saradnju sa avio kompanijom Fly Dubai i na taj način ponuda za putovanja u Dubai biće zajedno sa redovnim avio prevozom na direktnoj non-stop liniji Beograd – Dubai četri puta nedeljno.

“Nadamo se da će novi katalog zadovoljiti očekivanja svih naših klijenta, pošto smo predstavili  do sada najobimniju ponudu za celu Aziju, imajući u vidu da je na evrpskom tržištu, a to znači I na srpskom, Tajland jedna od najtraženijih destinacija,”kaže direktor predstavništva Dertour Beograd Vili Mitova.

Povezana vest:  Kako se izboriti sa praznicima ako vodite računa o ishrani

“Novitet u poslovanju Dertoura jeste I proširenje ponuda, koja sada obuhvata kompletnu paletu putovanja za svesvetske turističke destinacije svih turoperatora REWE Grupacije, a to znači da je klijentima u Srbiji prvi put omogućeno da po izuzetno povoljnim cenama putuju sa turoperatorima kao što su ITS, Jahn Reisen i Tjareborg,” naglašava Vili Mitova.

Inače, trend porasta potražnje za luksuznim i visokobudžetnim putovanjima se nastavlja, pa je Dertour ove zimske sezone umesto dva, izdao pet deluks kataloga, sa ponudom najlepših destinacija širom sveta, pod naslovom ”Najbolje što svet može da ponudi”, a uz to i jedinstveni catalog ponude luksuznih krstarenja širom sveta.

Povezana vest:  Željko Joksimović na koncertu "Vivo" šoping centra

Rezervaciju bilo kog putovanja moguće je izvršiti preko svih renomiranih turističkih agencija, koje se mogu pronaći na sajtu, kao i deirktno putem web sajta www.dertour.rs.