jeansomania 7Održana “Jeansomania” u klubu Tube

 

U petak veče je, u klubu TUBE, održana tradicionalna modna revija jeansa, popularna “Jeansomania by Fashion Company”, u organizaciji Modnog Studija CLICK. Veče je bilo ispunjeno dobrom energijom mladih dizajnera Fakulteta Lepih Umetnosti, Fakulteta za umetnost i dizajn „Megatrend“, diplomaca francuske škole za modu „Mod Art“ koji su sjajno uklopili svoje radove i kreacije i prikazali ih na reviji uz velika imena svetskih brendova kao što su REPLAY i MISS SIXTY.

Povezana vest:  GLASANJE POČINJE! CAMPARI VAS POIZIVA DA IZABERETE GORKU ILI SLATKU STRANU SA KEJT HADSON, ZAŠTITNIM LICEM CAMPARI KALENDARA ZA 2016. GODINU

Na ovaj način Fashion Company je dao podršku mladim talentovanim dizajnerima i pokazao da modna scena Beograda ima svoje zvezde u usponu.

Posećenost događaja zbog zanimljive teme je prevazišla sva očekivanja jer su se na jednom mestu mogla videti poznata gradska lica : Tijana Dapčević, Nikola Rokvić, Bojana Barović, Ivana Bajić, Vlada Aleksić, Vlada Stanojević, Aleksandra Jeftanović, Boško Jakovljević,Marija Maćić,Tamara Paunović,Duška Jovanić,Biljana Obradović,Luna Lu  i mnogi drugi koji su zajedno uživali u modelima ovog večnog komada odeće.

Povezana vest:  LAV pivo dobitnik zlatne nagrade Monde Selection 2010