jeansomania 7Održana “Jeansomania” u klubu Tube

 

U petak veče je, u klubu TUBE, održana tradicionalna modna revija jeansa, popularna “Jeansomania by Fashion Company”, u organizaciji Modnog Studija CLICK. Veče je bilo ispunjeno dobrom energijom mladih dizajnera Fakulteta Lepih Umetnosti, Fakulteta za umetnost i dizajn „Megatrend“, diplomaca francuske škole za modu „Mod Art“ koji su sjajno uklopili svoje radove i kreacije i prikazali ih na reviji uz velika imena svetskih brendova kao što su REPLAY i MISS SIXTY.

Povezana vest:  Marvelov Tor će od sada biti žena

Na ovaj način Fashion Company je dao podršku mladim talentovanim dizajnerima i pokazao da modna scena Beograda ima svoje zvezde u usponu.

Posećenost događaja zbog zanimljive teme je prevazišla sva očekivanja jer su se na jednom mestu mogla videti poznata gradska lica : Tijana Dapčević, Nikola Rokvić, Bojana Barović, Ivana Bajić, Vlada Aleksić, Vlada Stanojević, Aleksandra Jeftanović, Boško Jakovljević,Marija Maćić,Tamara Paunović,Duška Jovanić,Biljana Obradović,Luna Lu  i mnogi drugi koji su zajedno uživali u modelima ovog večnog komada odeće.

Povezana vest:  Uprkos drugoj godini pandemije čak sedam od deset članica AmCham-a očekuje povećanje obima poslovanja i investicija, dok više od polovine planira novo zapošljavanje