U želji da u ovim danima pomogne najbližim saradnicima koji pripadaju najugroženijoj starosnoj grupi stanovništva, kompanija Avon doniraće pakete za 30.000 domaćinstava u regionu. Svim saradnicima starijim od 60 godina, biće isporučeno preko 150.000 proizvoda, od kojih više od 27.000 u Srbiji.

U narednih nekoliko dana i nedelja, na njihovu kućnu adresu stići će paket sa proizvodima za ličnu negu kako ne bi morali da napuštaju svoj dom da bi sebi obezbedili osnovne kozmetičke proizvode.

Povezana vest:  Fairy DermaProtect predstavljen radionicom “Neka Vaše ruke pričaju priču“

Čvrsto verujući da je Avon mnogo više od kompanije za lepotu, smatramo da smo izgradili jednu snažnu zajednicu i važno nam je da brinemo o svim njenim članovima. Naša najvažnija misija, a i naša draga dužnost je da podržimo i zahvalimo se za sve ono što naši saradnici rade, iz dana u dan. Za njih smo tu i u ovim najtežim trenucima, što smo ovim gestom želeli i da im poručimo.” – istakao je Zoltan Radecki, direktor kompanije Avon za Panonija region.

Povezana vest:  Vaskršnji pokloni iz Strauss Adriatic-a

Već 130 godina, Avon je posvećen osnaživanju svojih saradnica, kao i šire zajednice. Najavljena podrška najstarijim Avon damama u skladu je i sa vizijom kompanije da na najbolji način razume i ispunjava potrebe žena širom sveta kroz svoje proizvode, usluge i način poslovanja.