Novi dan tu je – i pogodi šta! Možda je to baš onaj u kom možeš da postaneš Senidah – na jedan dan. A kako da to da uradiš? Zapravo je jednostavno i zanimljivo! Pozivamo te da učestvuješ u Insta Grand TikTok challenge-u, i budeš najhrabrija, najkreativnija, najoriginalnija verzija sebe!

 

Priprema za challenge je jednostavna, a dovoljno je za početak da pripremiš veliku šolju Insta Grand kafe. Dok ispijaš gutljaje ovog kremastog napitka gledajući Senidin novi spot „Samo uživaj“, pun ukus kafe u tebi polako budi samopouzdanje, autentičnost i odvažnost.

Povezana vest:  Ko se sve u Holivudu uplašio od FBI?

Dok đuskaš uz „Samo uživaj“, izaberi omiljeni deo spota koji ćeš da rekreiraš na TikTok-u. Ti si glavna zvezda spota, sva svetla su na tebi, prepusti se ritmu i uradi to na svoj način. Snimak postavi na svoj otključani Instagram profil, kao post ili story uz oznake #Samouživaj i @instagrandkafa, do 30. aprila u ponoć. Bićeš u prilici da osvojiš super nagrade, a o tome će odlučivati upravo Senidah. U Live uključenju na Insta Grand Instagram stranici baš ona će birati najbolje i baš ona će potpisati ekskluzivne šolje za 5 dobitnika, kojima dodatno spremamo i velike količine #InstaGrand kafe dovoljne za narednih šest meseci.

Povezana vest:  Oženio se Kevin Džonas iz grupe Džonas Braders

Bez mnogo truda, tvoj stan će postati studio za snimanje, tvoj tepih podijum za ples, a tvoja autentičnost poznata na Instagram-u. Igraj, glumi, pevaj, snimaj, šalji i najvažnije od svega, #samouživaj uz Insta Grand.