ueps_2010Trijumf Communisa na danu propagandista, nagrada za životno delo pripala Ivanu Stankoviću

 

Na manifestaciji Dan propagandista, koji upešno organizuje Udruženje Propagandista Srbije (UEPS) pod pokroviteljstvom Vlade Srbije, i ove godine su dodeljene nagrade za uspehe na polju komunikacija u marketingu u 2010. godini. Ove godine, kada se obeležava 50 godina od nastanka UEPS-a, vrlo ubedljivo je trijumfovala marketinška agencija Communis, sa čak 26 priznanja. Ovo je već drugi put da ova marketinška agencija dobije najveći broj priznanja u više kategorija. Svakako najznačajnije, priznanje za životno delo pripalo je Ivanu Stankoviću, vlasniku ove marketinške agencije.

Povezana vest:  Ana Divac u poseti korisnicima Crkvene narodne kuhinje

ivan_stankovic_ueps-Lepo je primiti nagradu za životno delo, ali je još lepše kada dolazi direktno od kolega. Svakako da je ovo “sjajan početak”, jer život počinje u 55.godini – rekao je Ivan Stanković.

Zanimljiv podatak je da se od ove godine dodeljuje i nagrada „Dragan Sakan – New Idea“, a prvi dobitnik nagrade je mladi Dušan Simić, koji je takođe deo marketinške agencije Communis. Najzapaženiji projekti i kampanje za koje je ova marketinška agencija osvojila veliki broj nagrada su Glasovi Švedske za Ambasadu Švedske, kampanja „Vulkanska voda“ za Knjaz Miloš, kampanje i projekti za Ujedinjene Srpske pivare, Jugoslovensko dramsko pozorište i mnoge druge. Nagrađen je  i Digital, najmlađi sektor agencije Communis, za svoj projekat u funkciji struke – digital newsletter.

Povezana vest:  Razgledanje Beča uz aplikaciju „ivi“

Ivan Stanković je jedan od pionira oglašavanja i marketinga na prostorima bivše Jugoslavije. Zajedno sa Draganom Sakanom bio je osnivač „majke svih agencija u Srbiji“ – S Team Bates Saatchi & Saatchi. Tradiciju najpoznatije agencije na ovim prostorima nastavio je sa agencijom Communis, koja uspešno posluje već niz godina. Danijela Popović Jurić snažno je razvila PR sektor koji je u tri najbolja u Srbiji, Bojan Stankov je na čelu klijent servisa, Slavimir Stojanović I Nebojša Krivokuća vode kreativni sektor, Katarina Baltić je na čelu BTL-a, Vitomir Jevremović vodi najmlađi sektor u agenciji – digital, Tanja Grabež vodi opšte poslove i finansije, dok je na čelu produkcije legendarni Aco Bošković.

Povezana vest:  Otkrij šminkera u sebi sa Smoky Stories Paletama od Bourjois!