Novogodisnji_paketici_2Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) podelio novogodišnje paketiće deci osnovne škole „Radivoj Popović“

 

 

Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) organizovao je podelu novogodišnjih paketića deci osnovne škole „Radivoj Popović“, koja se bavi obrazovanjem i vaspitavanjem dece oštećenog sluha i govora. Podeljena su ukupno 52 novogodišnja paketića deci učenicima osnovne škole. Dr Vesna Narančić, direktor OŠ „Radivoj Popović“, zahvalila se u ime dece Fondu „Ana i Vlade Divac“ i kompaniji Mellon Transaction Technologies  uz čiju pomoć je organizovana distribucija paketića.

Povezana vest:  Lilly Drogerie za Dan žena podržavaju žensko preduzetništvo

-Najsrećniji smo kada smo u prilici da obradujemo decu i tada ceo naš trud dobija pravi smisao. Želim da se zahvalim i kompaniji Melon uz čiju pomoć smo obradovali decu za novogodišnje praznike, i omogućili da dobiju poklon koji njima mnogo znači – izjavila je Snežana Divac, osnivač i predsednica Fonda „Ana i Vlade Divac“.

Škola je osnovana je 1947.godine i nosi ime Radivoja Popovića, prvog učitelja u Srbiji za decu oštećenog sluha, a od 1963.godine funkcioniše kao osnovna škola za decu oštećenog sluha i govora.

Povezana vest:  Novak Đoković Fondacija donira 110.000 evra UNICEF-u u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj