Atraktivna pevačica Milica Pavlović poznata je po svojim brojnim muzičkim hitovima, ali i po očaravajućem modnom stilu koji predstavlja pravu inspiraciju mnogim mladim damama. Svoju ljubav prema modi Milica je odlučila da ispolji kroz saradnju sa evropskim maloprodajnim lancem obuće Deichmann, sa kojim je kreirala svoju prvu kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2020, a ovog proleća obradovala nas je sa još jednom novom kolekcijom pod istim, već popularnim nazivom – #senoritaxdeichmann.

Povezana vest:  Hisense Gorenje Europe prinuđen je da započne proces raskidanja radnih ugovora za oko 1.000 zaposlenih širom Evrope

Nova kolekcija izražava Miličin karakter i modne preferencije, a akcenat je stavljen na trendi patike, sandale sa visokom potpeticom i modele u metalik nijansama, modele koje Senjorita rado bira za svoj cipelarnik.

„Najbolje se osećam u ležernijim varijantama, udobnost mi je često na prvom mestu, pa obožavam da nosim patike i kombinujem ih sa najrazličitijim odevnim kombinacijama. Posebno me raduje što je jednostavnost u trendu i što su patike u poslednje vreme postale par obuće koji se slaže uz gotovo sve. Ipak, nije tajna da pod svetlima scene volim da se pojavim u glamuroznijim izdanjima, koja prate elegantne štikle i obuća u svetlucavim metalik nijansama,“ rekla je Milica.

Povezana vest:  Bogat program za decu i roditelje i humanitarna aukcija torti u nedelju u Mikser Houseu

Upečatljivost najbolje opisuje modele patika iz #senoritaxdeichmann kolekcije. Preovladava bela boja, koja je ove sezone zauzela poziciju lidera kada je reč o patikama,  a dodatno ih krase sjaj, neonski detalji i animal print. Glomazni đon obezbeđuje urbani izgled i pruža bezbroj mogućnosti za uklapanje.

Uz metalik tonove ove sezone zavladaćete modnom scenom. Kolekcija sa potpisom Senjorite obuhvata atraktivne sandale i salonke u zlatnim i srebrnim metalik nijansama, koje svojom jedinstvenošću ističu svaki outfit.

Povezana vest:  WELLNESS LETNJE OSVEŽENJE SA UKUSOM LIMUNA

Sandale sa potpeticom su najverniji saputnik tokom toplih večeri i provoda. U kolekciji #senoritaxdeichmann izdvajaju se  modeli sa aktuelnom blok petom, ali i vanvremenskom tankom štiklom, u jarkim prolećnim bojama, kao i u neutralnim nijansama.

Potpis Milice Pavlović nalazi se na kolekciji koju čini više od 60 različitih modela, dostupnih u svim Deichmann prodavnicama.