U narednom periodu stiže nam Avon inovacija – nova ADAPT kolekcija, kozmetička linija proizvoda obogaćena inovativnim kompleksom adaptogena – ekstraktima na bazi bilja koji imaju sposobnost da odgovore na probleme sa kojima se koža u menopauzi suočava, istovremeno neutrališući slobodne radikale koji mogu ubrzati pojavu znakova starenja. Čine je tri proizvoda:

Dream Cream noćna krema (769 din) – pojačava proizvodnju kolagena za 80%, smiruje kožu, ali ujedno poboljšava i san opuštajućim mirisima lavande i jasmina.

Povezana vest:  Beč: Budućnost bez nasilja

Hydra Rescue On the Go serum – idealan dnevni saveznik pre šminkanja. Aktivno deluje na više slojeva kože i povećava njenu hidrataciju i za do 98%.

Icy Cooling Elixir sprej za lice – može se naneti nakon seruma, ili po potrebi bilo kada u toku dana. Sprej momentalno hladi i hrani kožu, ostavljajući je mirnom i uravnoteženom (dostupan od 15. oktobra).

Povezana vest:  Poslednje humanitarno okupljanje poznatih ove sezone u klubu Mr. Stefan Braun

Još jedan novitet u ponudi je i Avon Unlimited Instant Lift maskara sa inovativnom FX-lift četkicom zakrivljenog oblika koja je spremna da podigne i najtvrdoglavije trepavice, dok šuplje unutrašnje jezgro zadržava formulu i obnavlja trepavice. Dostupna je po ceni od 599 dinara, u dve nijanse (Blackest Black i Brown Black), maskara pruža 3x veći volumen, 24 sata postojanosti i čak 4x podignutije trepavice.

Povezana vest:  Obeležavanje Dana mrtvih u Institutu Servantes