Suzana Perić, jedna od najpoznatijih modnih kreatora Srbije i Balkana, učestvovaće na Digital Fashion Week Serbia, prvoj digitalnoj nedelji mode u organizaciji Serbia Fashion Week i CMC, koji se održava od 20. do 27. novembra.

Suzana će predstaviti najnoviju kolekciju za 2021. godinu uz posebno osmišljenu video produkciju. Revija će biti dostupna na  platformama Serbia Fashion Week, na međunarodnoj platformi International Digital Fashion Week (IDFW) kao i na društvenim mrežama Suzane Perić (Instagram, YouTube i Facebook). Tim povodom Suzana je učestvovala i na uvodnom događaju DFWS koji je održan u Muzeju grada Beograda.

Povezana vest:  Etihad Airways dobio trostruko priznanje Skytrax World Arline za prvu klasu

Posle pobede na Milano Fashion Week-u početkom godine, kada je osvojila nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera drugu godinu zaredom, ovo je prvo Suzanino učešće na Nedelji mode u ovoj godini.  Od početka 2020. Suzana je predstavila čak tri nove kolekcije uglavnom na digitalnim kanalima: “Passaporto”, “New Normal” i “Incanto” koje se mogu naći na Instagramu i međunarodnim digitalnim modnim platformama.

Povezana vest:  Replika kafića iz serije "Prijatelji" pod opsadom fanova

PHOTO: Irina Duplevskaja