Dr.Oetker_Dzemfiks_druzenje_2

Džemfix poslastice iz kuhinje Viktora Savića

Dr.Oetker_Dzemfix_druzenjeKompanija Dr.Oetker organizovala je u restoranu „Ruski car“ druženje sa predstavnicima medija uz degustaciju Džemfix poslastica. Domaćin ovog događaja bio je naš  talentovani glumac Viktor Savić koji je demonstrirao prisutnima kako je danas zahvaljujući Džemfix proizvodu pripremanje slatke zimnice brzo i lako.

Naime, ovaj popularni glumac je prisutnim novinarima kroz nekoliko neobičnh recepta: marmelada od jagoda, dvoslojni džem od malina i nektarina, džem od jabuka i krušaka sa votkom, džem od ananasa i pomorandži i džem od borovnica sa vanilom, otkrio ključne prednosti Dr.Oetker Džemfix-a: brzu i laku pripremu, ekonomičnost i neograničene mogućnosti za kreiranje slatkih zalogaja.

Povezana vest:  Deborah Milano predstavlja novi Hydra Face Perfect tečni puder

Kao što je Viktor i pokazao, a u šta su se predstavnici medija i uverili, uz upotrebu Džemfix-a  za par minuta se pripremljeno voće pretvara u vrhunsku marmeladu, džem, slatko ili žele.

Priprema je moguća i sa svežim i sa smrznutim voćem, a za pripremu želea možete koristiti bilo koji kupljeni voćni sok. Na tržištu se Džemfix nalazi u tri varijante – Klasik 1:1, Ekstra 2:1 i Super 3:1.

Povezana vest:  Matel najavio nove Barbike: malu, visoku i sa oblinama

Džemfix klasik 1:1 – Tradicionalno sredstvo za želiranje za pripremu klasičnih slatkih marmelada, slatkog i džemova koje dozvoljava upotrebu različitih vrsta šećera. Jedna kesica je dovoljna za 1kg voća uz odgovarujuću količinu šećera prema receptu. Priprema je brza i jednostavna.

Džemfix extra 2:1 – Sadržaj kesice je dovoljan za 1kg voca i ½ kg šećera.  Njegova osnovna prednost je ušteda u šećeru, a samim tim i voćna aroma marmelade jače dolazi do izražaja. Dakle, manje slatke marmelade i džemovi sa više voćnog ukusa.

Povezana vest:  DRUŠTVENO ODGOVORNI VIKEND U SAVAMALI

Džemfix super 3:1 – Sadržaj kesice je dovoljan za 1kg voća i 350 g šećera. Osnovna prednost Džemfixa super je što je pogodan i za dijabetičare. Priprema je moguća i sa veštačkim i tečnim zaslađivačem.

I ono što je najvažnije, upotrebom Džemfix-a voće se kraće kuva, boja mu ostaje prirodna, a vitamini sačuvani!