zlatan_ibrahimovic_milan

Real dovodi Ibrahimovića?

Prema pisanju italijanskog dnevnika Corriere dello Sport, na koje se poziva i španska Marca, portugalski trener Real Madrida Žoze Murinjo želeo bi u svojim redovima od sledeće sezone napadača Milana Zlatana Ibrahimovića.

Mino Raiola, Ibrahimovićeg agent, potvrdio je Murinjov interes za Šveđanina, ali insistira da se o pitanju eventualnog transfera mora obratiti Milanovom podpredsedniku Adrianu Galianiju.

Povezana vest:  Đorović pobedu posvetio preminulom Bunjevčeviću

-Bio je to zanimljiv predlog koji u Milanu, mislim, žele da propuste. Postoji interes, ali Ibrahimović nema namere ni želje za odlaskom – rekao je Raiola o svom klijentu koji je stigao u Milan prošlog leta na pozajmicu iz Barselone, te u prvoj sezoni poveo „rossonere“ prema „scudettu“.

Na pitanje da li je Murinjo lično pozvao Ibrahimovića i pozvao ga u Real, Raiola kaže:

Povezana vest:  Zvezda izgubila od Černomoreca sa 3:1

-To nije važno. Važno je da se stupi kontakt s Galianijem. U Milanu moraju uveriti Zlatana na prodaju. Ibra će razmisliti samo ako je Milan spreman da ga pusti.

Na pitanje koliko bi eventualan transfer bio vredan, Raiola odgovara:

-Ako Kristijano Ronaldo košta oko 150 miliona evra, Zlatan vredi isto toliko. Možda ja nisam možda najobjektivniji, ali za mene je on najbolji svetski igrač.

Povezana vest:  Tevez: Nisam zabrinut zbog Rominih pobeda