ryan_giggs_1

Rajan Gigs usred sekusalnog skandala

Iako je u utorak prepodne stigao na trening fudbaleraMančester Junajteda, 37-godišnji velški veteran Rajn Gigs nije trenirao pred 200-tinjak gledatelja.

Našao se legendarni igrač Junajteda usred najnovije seksualne afere koja trese britansku javnost. Na Twitteru je iscurela informacija da je jedan fudbaler imao vanbračnu ljubavnu aferu s Imogen Tomas, ostrvskom 28-godišnjom lepoticom, također Velšankom, koja je slavu stekla nastupom u Big Brotheru.

Povezana vest:  Erikson: Kapelo nije pokazao poštovanje prema Bekamu

Gigsovo se ime uz Velšanku nije spominjalo sve dok novinarima poreklo fudbalera nije otkrio jedan član Britanskog parlamenta, potvrdivši pritom da je ponašanjem oduvek uzorni fudbaler nabavio sudsku zabranu objavljivanja fotografija koja bi potkrepile njegovu bračnu neveru. Gigs je u braku sa Stajsi Kuk, s kojom ima dvoje dece: osmogodišnjakinju i petogodišnjaka.

Na press-konferenciji koju je održao u utorak Ser Aleks Ferguson kazao je da je Gigs vrlo važan deo ekipe, baš kao i bilo koji drugi njegov fudbaler, te da s njim računa za finalnu utakmicu Lige šampiona protiv Barselone u subotu na Vembliju.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati 10. kola i tabela Serije A

Istovremeno je, međutim, škotski menadžer novopečenih prvaka svom PR-u naredio da novinaru koji ga je pitao za Gigsa uskrati propusnicu za press-konferenciju u petak, dan uoči finala Lige šampiona.

A mančesterska je policija potvrdila da je oštećeno šest novinarskih vozila koja su u utorak bila parkirana pred kućom Gigsove porodice. Dok su novinari „kampovali“ pred imanjem, grupa ljudi, najverovatnije navijača Mančester Junajteda, izvršila je vandalski napad na njihove automobile. Došavši na lice mesta u Fordu Transit, nekoliko je muškaraca iskočilo iz vozila, izgrebalo lak na novinarskim vozilima, zalilo ih bojom, probušilo gume, te ih zasulo jajima i brašnom.

Povezana vest:  Radna grupa u najkraćem roku saopštava visinu duga