Nova_Lav_boca_na_Trgu_Nikole_PasicaNovi Lav po ukusu potrošača

 

Ljubitelji piva, po prvi put u u Srbiji, imaju priliku da odaberu i kreiraju pivo po svom ličnom ukusu. Tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika Carlsberg Srbija poziva sve zainteresovane potrošače da se prijave za učešće u izboru ukusa, boje i naziva novog jedinstvenog LAV-a, koji će se uskoro na tržištu naći, uz već poznati Lav brend.

Povezana vest:  Beograđani pokazali visok stepen svesti o reciklaži, ali i izuzetnu "reciklažnu spremnost"

 

„U nameri da nastavimo sa uvođenjem inovacija na domaćem pivarskom tržištu, odlučili smo da ljubiteljima piva omogućimo da premijerno izaberu pivo po svom ukusu. Verujemo da ćemo na ovaj način pružiti jedinstvenu priliku potrošačima da pokažu da su pravi pivski eksperti koji će sigurno uživati u novom jedinstvenom LAV-u“, istakla je Aleksandra Ranković, direktor komunikacija kompanije Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Otvoreno besplatno klizalište na Adi Ciganliji

 

Svi koji žele da učestvuju i odluče o ukusu, boji i nazivu novog LAV-a mogu se prijaviti u periodu od ponedeljka, 3. januara do ponedeljka, 17. januara putem veb sajta www.napravisvojepivo.com ili na broj telefona 011/206-55-99.

 

Priliku da odaberu novo pivo će imati 400 potrošača iz cele Srbije. Učesnici će biti odabrani metodom slučajnog uzorka, a istraživanje će sprovesti agencija Ipsos Strategic Marketing. Proces odabira novog piva će se obaviti u pivari u Čelarevu 29. i 30. januara. Na izbor će svojim ocenama uticati i predstavnici medija, udruženja potrošača i zaposleni u Carlsberg Srbija.

Povezana vest:  Održana završna panel diskusija kampanje Upoznaj, ne sudi!

 

Novo pivo po ukusu potrošača vas očekuje uskoro!