Od sada će svi koji uživaju u omiljenom mirisu i ukusu domaće kafe moći svakodnevno da osvoje vredne nagrade u okviru nove nagradne igre Grand kafe.

Polako nam se bliži kraj ove godine i sezona praznika koja uvek popravi raspoloženje i donosi novu dozu optimizma. Stiže period kada pravimo planove, donosimo nove odluke i razmišljamo o svim neostvarenim željama. Praznici imaju posebnu čar zato što su posvećeni porodici i prijateljima i tada je posebno bitno da nađemo vreme koje ćemo pokloniti upravo njima i trenucima zajedničkog veselog prazničnog raspoloženja.  Pored toga, kraj godine je rezervisan za darivanje i pregršt poklona koje sa entuzijazmom biramo da bismo obradovali drage ljude.

Povezana vest:  Huawei Next Image pobednička fotografija oduševila žiri takmičenja

Ove godine Grand kafa učestvuje u prazničnom darivanju, a već poznati Grand kafa Deda Mrazovi stigli su malo ranije da požele srećne praznike i vrednim nagradama obraduju sve ljubitelje sveže mlevene kafe.

Da biste učestvovali, sve što treba da uradite je da sačuvate fiskalni račun od kupovine najmanje 200g bilo koje Grand kafe i pošaljete BI broj sa računa na www.granddarivanje.com ili SMS-om  na 5006.  Učesnike svakog dana očekuju vredne dnevne nagrade: vaučeri za tehniku, sportsku opremu, knjige i kozmetiku, a deset najsrećnijih učesnika mogu da osvoje glavnu nagradu – putovanje na Zlatibor za dvoje.

Povezana vest:  Lud provod u "Koketi"

Nagradna igra traje do 18. decembra 2020. godine, a za više informacija posetite www.granddarivanje.com ili pozovite 0800 200 003.

Nađite vremena za uživanje u omiljenoj Grand kafi sa svojim najdražima i osvojite vredne nagrade!